Annons
Annons

Manager of Contracted Sales

Scandic Hotels

Scandic är Nordens ledande hotellföretag och har det största och bredaste hotellnätverket på den nordiska marknaden vilket möjliggör ett unikt erbjudande till kunderna. Merparten av hotellen drivs under det helägda varumärket Scandic, som är det klart mest välkända hotellvarumärket i Norden.

Nu söker vi dig som är en stark, kreativ, kommunikativ och resultatorienterad ledare med god självinsikt och starkt driv. Du är lyhörd, samarbetsvillig och du bygger förtroende både i och utanför organisationen.

Vad innebär rollen som Manager of Contracted Sales?
I rollen ingår du i den svenska försäljningsorganisationen på Scandic med ett ansvar att leda 13 direktrapporterande säljare. Du är även en del av den svenska Säljledningen och du rapporterar till Director of Sales Sweden. Du ansvarar för att leda och driva ett av våra säljteam som ansvarar för alla kontrakterade kunder för att på så sätt maximera Scandics intäkter. Här ingår att utveckla befintliga företagskunder samt hitta nya affärsmöjligheter hos våra största samt minsta avtalskunder. I ditt ansvarsområde ingår även att leda samt hålla ihop kontrakteringen med våra kunder, implementeringen av avtal samt driva försäljningsinriktade specialinsatser vid behov.

Som Manager of Contracted Sales är du delaktig i att sätta den övergripande säljstrategin som omfattar våra företagskunder samt skapa planer med aktiviteter som stöttar den strategin. Du leder sedan ditt team som i sin tur genomför de aktiviteterna tillsammans med kollegor i de andra säljteamen samt hotellen. I detta ingår att attrahera, leda, utveckla och motivera ditt team för att skapa rätt förutsättningar att bli framgångsrika. Vi tror att du behöver ha ett nära ledarskap då delaktighet och närvaro är en förutsättning för att lyckas hos oss. Säljorganisationen är en supportfunktion till våra hotell där hotellen är uppdragsgivaren.

Du jobbar tätt tillsammans med våra två andra Säljteam, vårt Revenue Management Team samt övriga kommersiella avdelningar och kollegor på hotellen.

Vem är du?
Du har flerårig erfarenhet av försäljningsarbete på en strategisk nivå, vilket kan vara land, region eller affärsområde, där du bidragit med dokumenterat goda resultat. Du arbetar idag i en chefsroll med personalansvar och har erfarenhet av och förmågan att arbeta analytiskt och datadrivet. Erfarenhet inom besöksnäringen är meriterande men inte ett måste.

Din positiva grundsyn smittar av sig och inspirerar. Du brinner för att utveckla och coacha andra. I ditt ledarskap är du både kravställande och stödjande samt arbetar genom andra. Du gillar och har förmågan att kombinera strategiskt tänkande med arbete här och nu tillsammans med ditt team.

Vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower är en naturlig del av ditt ledarskap. Du är dessutom modig, prestigelös och lever Scandics värderingar och agerar som ett föredöme i din roll.

Information om tjänsten:
Det här är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning snarast och vi tillämpar provanställning. Din arbetsplats är vårt huvudkontor i Stockholm. Merparten av teamet sitter i Stockholm men då du har individer i ditt team samt övriga kollegor som sitter utspritt i landet så är det ett krav är att kunna resa.

Kontakt
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit – Vi rekryterar för besöksnäringen

Kontaktperson
Niclas Ingwall
Tel: 070-648 62 47
niclas.ingwall@growisit.se

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar?

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02