Annons
Annons

Mångfacetterad köksdiamant sökes!

Rönneberga Konferens

Vegetariskt, svulstigt, proteinrikt, nyttigt, ambitiöst, kreativt, mättande, krångligt och drömmande gott…
Tycker du som vi att matlagning ska vara utvecklande, kreativt och utmanande? Säger du alltid ja före nej? Då vill vi att du söker tjänsten och blir vår nya stjärnkock!

Bakgrund inom restaurang och mötesindustrin med minst fem års erfarenhet och en relevant yrkesutbildning. Ansvarstagande, noggrann och ambitiös är egenskaper vi värdesätter här på Rönneberga. Att du älskar människor och ständigt strävar efter att få ge våra konferensgäster en matupplevelse i världsklass ser vi som en förutsättning för att du ska trivas.

Övrigt
Svenska och engelska i tal och skrift.
Körkort är positivt om du har då vi ligger ute på vackra Elfviks udde, men ej ett krav.

Villkor
Anställningen är en heltidstjänst med start på en sexmånaders provtjänstgöring. Arbetstiderna varierar och inkluderar dagar, kvällar och vissa helger kan förekomma. Vi erbjuder goda utveckl-ingsmöjligheter och en stimulerande och rolig arbetsmiljö. Vi tillämpar kollektivavtal.

Ansök
Vid frågor om tjänsten kontakta Glenn Poulter F&B på telefon: 070-614 74 74.

Ansökan mejlas till glenn.poulter@ronneberga.se med CV och personligt brev senast den 31 juli.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om oss
Kurs, konferens och fest på Lidingö. Rönneberga är en konferensanläggning i natursköna omgivningar på Lidingö, 20 minuter från Stockholm. Här på Elfviks udde, med Stockholms inlopp som bakgrund, har det anordnats kon-ferenser, kurser och fester i årtionden. Men vi är betydligt mer än bara en konferensanläggning. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap. Och den smittar av sig på våra gäster. Kanske sitter vår historia kvar i väggarna: hit har folk kommit för att mötas och lära av varandra ända sedan 1969. Självklart har anläggningen byggts ut och moderniserats för att passa dagens höga krav på konferenskomfort. Men själen i Rönneberga lever vidare i den folkliga, jordnära andan. En anda av engagemang och nyfikenhet. En anda som måste upplevas.

Välkommen till Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02