Annons
Annons

Marknad- & Försäljningschef

Silver Resort – Arjeplog

En Försäljningshjälte till den lugnaste och snabbaste platsen i Sverige!

Guldjobbet i Norr är nu tillgängligt!
”En unik miljö som erbjuder ett hållbart värdskap och personligt lappländskt välkomnande. Högkvalitativa naturupplevelser tillsammans med vårt internationella kunnande och lokala smakupplevelser.”

Silver Resort består av tre anläggningar;
1. Hotell Silverhatten med 182 rum, restaurang, relax
2. Kraja (samiska som betyder ”platsen dit du längtar”) med Värdshus, restaurang, stugor och camping under sommaren med mängder av aktiviteter.
3. Silver Lodge exklusiv logi i hotellrum (29 rum) eller villa (3 st), restaurang, relax. Ski in/out i Galtis pister.

Det är stora säsongsvariationer i verksamheten med absolut högsäsong under perioden jan-mars då anläggningen är fullbokad av alla världens bilföretag som utför vintertester. I den perioden har verksamheten en tydlig internationell prägel. Under högsäsong uppgår personalstyrkan till runt 100 personer. På årsbasis är vi idag 13 personer som är heltidsanställda. Som Marknad- & Försäljningschef är du en viktig del av vårt helårslag.

Det övergripande målet med tjänsten är ökad försäljning och att Silver Resort produkter och tjänster ska nå marknaden och dess valda målgrupper. Tjänsten är bred och du måste klara av balansen mellan lyckad försäljning och effektiv marknadsföring.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för och är en fena på försäljning. Du ska kunna leda ditt team på två personer på ett effektivt sätt. Du bör ha kunskap från branschen och lätt för att se affären samtidigt som du känner dig bekväm med digitala lösningar. Anläggningen står inför stora utmaningar att utveckla hela året och där har du en viktig roll att fylla. Du behöver ha ett ekonomiskt sinne och möjlighet att jobba mycket under vissa perioder. Att du hanterar logistik och klarar av att ha många bollar i luften ser vi som en styrka, det handlar om att bemöta gäster, leverantörer och personal på ett proffsigt sätt. Du ska ta fram årlig aktivitetsplan och säkerställa kvaliteten på de produkter och tjänster som anläggningen erbjuder.

Vi vill att du utvecklar försäljningen och därmed ökar intäkterna. Att du har en vana i att producera försäljningsmaterial i både digital och printform ser vi som ett plus. Du ska ansvara för att ta fram Försäljningsavdelningens affärsplan och dess målsättningar med lång framförhållning.

Du är en positiv glädjespridare, en utåtriktad person som leder på ett motiverat sätt. Du är flexibel, har en hög stresströskel och brinner för resultatförbättrande åtgärder och nöjda gäster.

Vårt erbjudande
Arjeplog är landets tredje största kommun när det gäller ytan – det är glesbygd i norra Sverige inte långt från polcirkeln. För många kan det nog innebära en ”life changer”? Om detta är vad du söker så fixar vi boendet som vi gärna ser som permanent och skotern står tankad och klar. Har du ett stort intresse av friluftsliv i fantastisk natur så är det här jobbet för dig, Outdoor är värdeordet du måste känna igen dig i. En plats och ett uppdrag värt en flytt för en hel familj.

Och du – tjänsten har en bra flexibilitet. Mellan varven är det otroligt högt tryck, men säsongerna är varierande, du kommer hitta balansen! I den Samiska kulturen talar man om 8 årstider, hör av dig till oss så ska vi berätta mer om just det. Ägarna präglas av en ödmjukhet där du får chansen att utveckla verksamheten i samråd med VD, Stefano och dina kollegor i ledningsgruppen.

Vi jobbar med personlig lönesättning och 6 månaders provanställning.

Vi rekryterar löpande så vänta inte för länge, skicka in din ansökan idag.

Välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Huvudverket. Har du frågor eller vill veta mer kontakta;
magnus.flygare@huvudverket.eu +46 706 50 41 47
per.mellstrom@huvudverket.eu +46 706 09 33 98

Sök jobbet via denna länk:
www.silverresort.se
www.huvudverket.eu

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02