Annons
Annons

Marknad- och paketeringsansvarig

Svenska Turistföreningen

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Är du en fjäll- & friluftslivsintresserad resenär som tänker smart och guidar framgångsrikt?

Vi söker nu ersättare till tjänsten Marknad- & Paketeringsansvarig för STFs egendrivna anläggningar. 
Svenska Turistföreningen arbetar med natur- och kulturupplevelser för att få människor att upptäcka Sverige. Det gör vi framförallt genom att på olika sätt marknadsföra och sälja STFs boenden, aktiviteter och paket i unika miljöer. För att få ännu fler människor att upptäcka Sverige och synliggöra våra anläggningar, paket och aktiviteter, som drivs i egen regi, söker vi nu en driven Marknad- & Paketeringsansvarig, med placering vid vårt huvudkontor i Stockholm.

Fokus ligger främst på marknadsföring av våra paket i fjällen, intern & extern kommunikation, PR, deltagande på event/mässor, där vi har fokus på försäljning och där du har en viktig roll. Du ansvarar för marknadsföring och kommunikationen för alla våra 14 anläggningar, fjällstugor samt våra prioriterade reseanledningar (t.ex. vandring och skidåkning). Av de anläggningar som vi driver i egen regi ingår bl a; Abisko, Kebnekaise, Storulvån, Åre Torg, Göteborg City, af Chapman/ Skeppsholmen samt 43 fjällstugor.

Din profil
Du är en självständig och modig genomförare.
Du är kommunikativ i såväl tal som skrift och bild, i både svenska och engelska.
Du är representativ och har tycker om att tala inför människor.
Du är kreativ och driven med fokus på försäljning.
Du drivs av att skapa försäljning och är van att jobba med digital kommunikation.
Du är prestigelös och trivs i en föränderlig miljö.
En självklarhet för dig som söker är att du trivs med att arbeta i team och i nära samarbete med många kontaktytor.
Du trivs med att resa, då vi har våra anläggningar från Malmö i söder till Abisko i norr.

Dina arbetsuppgifter
Du har ett helhetsansvar för marknads- & kommunikationsplanen, där fokus ligger på paketering, upplevelser, intern & extern kommunikation samt PR.
Du kommer att ha en övergripande och viktig roll för våra sportchefer i fjällen gällande paketering och aktiviteter.
Du har många kontaktytor; dels STF´s centrala avdelningar, STFs anläggningar, bokning och kundservice.
Du kommer att ha helhetstänket gällande paketering, och även prognos, uppföljning och utvärdering, så vi säkerställer våra produkter och vad vi ställer i vårt digitala skyltfönster.
Du kommer att ansvara för uppdatering och innehåll på respektive anläggnings hemsida, som är undersidor till STF´s hemsida, så de är aktuella med såväl text, bild & ev. film.
Du kommer att vara en kontaktperson mot olika destinationsbolag samt delta på event/ mässor.

Dina kvalifikationer
Vi tror att du som söker tjänsten har en högskoleutbildning inom företagsekonomi, turism eller marknad. För att lyckas i rollen har du minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna arbetat tidigare som sportchef, produkt/ paketering eller motsvarande inom rese- och turistnäringen, eller från byrå med kunder i vår bransch. Det är en merit om du har erfarenheter inom friluftsliv och gärna fjällvana.
Stämmer beskrivningen på dig hoppas vi att du vill arbeta tillsammans med oss, välkommen med din ansökan!

Våra värdeord som vi vill att du delar:
Omtänksamma – Vi tar hand om våra medlemmar. Vi får våra gäster att känna sig välkomna. Vi gillar att ta hand om människor och värna om natur- och kulturmiljöer.
Engagerade – Vi tror på det vi gör. Det syns i vår kommunikation och hos våra representanter. Och smittar av sig på människor runt omkring!
Nyfikna – Vi vill veta mer om vår omgivning och vi letar alltid efter nya upptäckter. Om historia och kuriosa, om utflyktsmål eller nya sätt att turista
Professionella – Vi har rätt kunskaper för våra uppdrag. vi vet hur man påverkar, hur man tar hand om medlemmar och gäster och hur man tar sig fram säkert på äventyret.
Äkta – Med en genuin kärlek för vad vi gör och erbjuder.

Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning. Tillträde i september 2018 eller enligt överenskommelse. Du kommer att rapportera till Revenue Manager.

Varmt välkommen med din ansökan, och gällande frågor om tjänsten, kontakta Lotta Welander, lotta.welander@stfturist.se. Intervjuer sker löpande och sista ansökningsdag är den 20:e juni.

Facklig representant
Johanna Murray (Unionen), johanna.murray@stfturist.se Tel 08-463 21 17

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02