Annons

Marknadsansvarig

Clarion Hotel Sign

Älskar du att utveckla varumärke och skapa event som blir the talk of the town?

Sign:erat arkitekten Gert Wingårdh är Clarion Hotel Sign hotellet med den Skandinaviska designen där du bjuds på spännande intryck i form av konst, design och arkitektur. Hotellet är klätt i granit och glas som tillsammans skapar en reflektion av stadens pulserande kärna och den gröna parken utanför och är inrett med ikoner från världsberömda designers så som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Alvar Aalto och Poul Wolther. I bottenplan hittar du restaurangen Kitchen & Table by Marcus Samuelsson och på hotellets 8:e våning finns Rooftop Garden Bar, en trädgård mitt i city, samt populära Selma City Spa med dess Pool Club. Däremellan finner du konferensvåningar, Podcast Studio, banketthall, barer, konserter och allt annat som hör Stockholms största hotell till.

Då vår marknadschef Charlotte går på föräldraledighet söker vi nu hennes vikarie i en roll som marknadsansvarig!

Vem är du?

Som marknadsansvarig på Clarion Hotel Sign är ingen dag den andra lik – du förväntas ha många bollar i luften och arbeta i ett högt tempo tillsammans med engagerade kollegor. Som person är du en kreativ idéspruta som ständigt inspirerar och motiverar. Vi drömmer om att finna någon som är en wiz på sociala medier, erfarenhet från event och traditionellt PR-arbete och samtidigt har en förståelse för eCommerce – allt på samma gång!

Tillsammans med vår grymma marknadskoordinator, Myy, utgör du hotellets marknadsavdelning och ni är de som driver allt från producerande av trycksaker, musikevent och podcasts till hållbarhetsinitiativ såväl IRL som i sociala medier. Detta ivrigt supporterat av Clarions centrala marknadsteam som hjälper till, kommer med krispiga idéer och delar trender.

Du vågar utmana samtidigt som du är en riktigt skicklig relationsbyggare, såväl internt som externt med hotellets partners och olika influencers.

Vad ingår i arbetsuppgifterna?

 • Leda ett litet och agilt team bestående av dig själv och Myy.
 • Ta fullt ansvar för hotellets kanaler genom att skapa content planer, producera inlägg och vara aktiv i den digitala gästresan.
 • Tillsammans med försäljningschefen ansvara för att hotellets kommersiella plan blir exekverad.
 • Ansvarig för hotellets egna event som kan vara alltfrån föreläsningar till samarbeten och konserter.
 • Skapa intressanta stories baserat på Clarions kommunikationsstrategi.
 • Ansvarig för hotellets grafiska material och support till säljteamet.
 • Rapporterar direkt till VD.
 • Tjänstgöring som Duty Manager samt jourtjänst i hotellets krisgrupp ingår i befattningen.

Vi ser gärna att du har;

 • Relevant utbildning inom marknad och/eller kommunikation.
 • Gärna haft yttersta ansvaret för marknad på din tidigare arbetsplats.
 • Erfarenhet  från motsvarande roller.
 • Van att utarbeta, implementera och följa upp strategiska mål.
 • Starkt nätverk i Stockholm.
 • Kan uttrycka dig flytande i både tal och skrift på svenska och engelska.

Vem är jag som ledare?

Jag som är VD heter Henrik Berghult och är en erfaren ledare inom hospitality med massor av idéer som vi skall förverkliga tillsammans. Teamet du kommer ingår i är oerhört offensivt och framåtlutat vilket innebär ett snabbt tempo mot höga mål samtidigt som vi har väldigt roligt på jobbet. Vårt mål är att bli Stockholm ledande och mest passionerade hotell och vi skall göra det med klipp i steget och studs i dojan! Vi mäter på tre områden – People, Planet and Profit – och det avspeglar sig också i våra prioriteringar.

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag – tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Frågor kring tjänsten ställs till Marknadschef Charlotte Rehn på charlotte.rehn@choice.se eller HR & Passion Manager Sophia Allerth på sophia.allerth@choice.se

Anställningen är ett vikariat under perioden 2020-02-01 till 2021-05-01 med möjlighet till förlängning.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02