Annons
Annons

Marknadskoordinator

Åby Hotel

Vi erbjuder
I april 2019 öppnar vi Åby Hotel i Mölndal, Göteborg. Hotellet blir HKC Hotels femte och största hotell med 223 rum och inredning är inspirerat av Tivolimiljö. Hotellet kommer vara del av Åby Arena och kommer att jobba nära både Åby Travet och Åby Mässan. Åby Hotel kommer liksom vårt hotell i Malmö att bli ett Best Western Plus Hotel. HKC Hotels är ett familjeföretag som driver hotell i Stockholm, Malmö, Hudik, Örebro och fr o m april även i Göteborgsregionen. Varje hotell har sin egen historia, personlighet och tydlig tråd men delar HKC Hotels värderingar: passion, hjärta och ansvar, och vi brinner för att få människor att känna sig sedda.

Rollen
Som marknadskoordinator på Åby Hotel har du nära samarbete med dina kollegor inom HKC Hotels och har tät dialog med vår marknadschef men du rapporterar till hotellchefen. Du kommer att ha stort fokus på digital kommunikation både gällande strategier för trafikskapande åtgärder som varumärkesbyggnad. Tillsammans sätter vi ramarna för marknadsföringen av hotellet men du har stor frihet och driver på och jobbar självständigt i det dagliga arbetet.

Exempel på arbetsuppgifter
Skapa content (både text, bild och rörligt material) för såväl hemsida som övriga digitala kanaler och tryckt media.
Ansvara för att hemsida och övriga kanaler uppdateras regelbundet
Producera och distribuera nyhetsbrev och kampanjer
Projektleda kundaktiviteter
Vara kravställare mot externa byråer gällande trycksaker, SEO och SEM
Ansvara för kommunikation via Facebook, Instagram och ev andra kanaler

Om dig
Du behöver ha bra koll på det digitala landskapet och bra känsla för text, bild och kunna skapa rörligt media anpassat för Facebook och Instagram. Du har ett eget driv och trivs med att jobba självständigt samtidigt som du är en lagspelare och duktig på att skapa och vårda relationer. Du har en akademisk (eller annan eftergymnasial) utbildning inom marknadsföring eller kommunikation och har erfarenhet från att köpa och analysera digital marknadsföring och har goda kunskaper i Photoshop.

Välkommen med din ansökan, cv samt personligt brev till therese.hammar@hkchotels.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02