Annons
Annons

Matsalschef

Svenska Brasseriers nästa restaurang i Tommy Myllymäkis regi

Just nu bygger Svenska Brasserier en ny restaurang på Djurgården i Stockholm. Det här är en möjlighet att kombinera inspirerande ledarskap med nytänkande gästbemötande. Vi söker dig som älskar att jobba med människor och som vill skapa en mötesplats på allra högsta nivå.

Om tjänsten
Hos oss får du möjligheten att vara en del av Svenska Brasseriers gastronomiska satsning. Innan vi öppnar restaurangen kommer du, tillsammans med restaurangens ledningsgrupp, driva utvecklingen av gästresan och du ansvarar för att rekrytera och introducera ditt team.  Inledningsvis kommer du att jobba några dagar per månad och du börjar jobba heltid till sommaren 2019.

Efter öppning av restaurangen arbetar du aktivt för att leverera en gästupplevelse i världsklass och du leder, coachar och utvecklar våra medarbetare till högsta nivå. Du är en stor del av den dagliga servicen. Du har personal- , resultat- och budgetansvar.

Vem söker vi?
Du har goda kvaliteter som ledare, internationell erfarenhet och har erfarenhet av att arbeta med gäster och medarbetare från alla världens hörn.  Du har flera års erfarenhet som ledare i restaurang och drivs av att utveckla och coacha medarbetare. Du är kreativ och vill ständigt utveckla gästens resa.

I rollen som matsalschef är det viktigt för oss att du är en eminent värd med stor passion för service och gästupplevelse. I ditt ledarskap ser vi gärna att du är affärsmässig, modig och kommunikativ.  Vi ser det som mycket meriterande om du är utbildad sommelier och kunnig i ett brett dryckesutbud.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en spännande och unik utvecklingsresa med Sveriges bästa krögare och medarbetare. Tillsammans med oss får du vara med att bygga upp en restaurang på allra högsta nivå. Vi vill skapa en härlig teamkänsla på vår arbetsplats i en miljö där restaurangen är byggd för oss och det är bara våra egna ambitioner som kan stoppa oss.

Vi vill tillsammans med dig skapa en arbetsplats full med möjligheter och kreativitet. Vi erbjuder en trygg anställning, varierade arbetstider, bra förmåner, tjänstepension, försäkringar och villkor enligt kollektivavtal.

Är du intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan via https://jobb.svenskabrasserier.se

Har du frågor tveka inte att höra av dig till Sofia Göransson, personalchef, sofia.goransson@svenskabrasserier.se eller tele 08-664 19 00.

Varmt välkommen med din ansökan senast 20 januari 2019!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02