Annons
Annons

Matsalschef

Riche

Här är jobbet för dig som älskar att jobba med människor! Hos oss jobbar du med att leda och utveckla kunniga och engagerade medarbetare. Du får dagligen användning av ditt värdskap och driver restaurangen mot högsta möjliga nivå och säkerställer kvalitet av service och utbud.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som matsalschef på Riche är du en engagerad ledare som motiverar och utvecklar dina medarbetare. Du har budgetansvar och driver projekt och investeringar efter långsiktiga behov och utvecklar och säkerställer matsalsarbetet till en förstklassig nivå. I anställningen ingår personalansvar med schemaläggning och målbilder kring nyckeltal.
Restaurangen ligger på Birger Jarlsgatan i Stockholm, ett stenkast från Nybroviken.

Vem trivs här?

Du är en stjärna på service och utövar ett konstruktivt ledarskap. Du har gärna ett gott öga för detaljer och behöver vara en mycket social person med bra tempo. Du förvaltar traditioner men ser gärna en möjlighet att förnya dem inom värdiga ramar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster även om din personlighet, karaktär och karisma kommer att väga tyngre än din erfarenhet. Förmågan att ha ”is i magen” och hantera stress kan underlätta din vardag.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en varierande, flexibel och rolig arbetsplats i en spännande mycket tempofylld miljö med bra förmåner. Tjänsten är en del av Riches ledningsgrupp.

Är du intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden fram till 26 december. Varmt välkommen med din ansökan via www.jobb.svenskabrasserier.se

Om oss

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Stockholms Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Värdshus. I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik. Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02