Annons

Medarbetare till köket

Landvetter Airport Hotel

Landvetter Airport Hotel är ett 4-stjärnigt familjeägt hotell med 184 trivsamma rum, 10 konferenslokaler, gym och relax. I vår uppskattade restaurang upplever gästerna en hemtrevlig atmosfär med god mat och utmärkt service. Vi är miljöcertifierade via Svensk Miljöbas och arbetar kontinuerligt med vårt miljöarbete.

På Landvetter Airport Hotel är vårt mål att överträffa gästens förväntningar. Vi har stort fokus på kvalité och följer veckovis upp vad våra gäster tycker, detta för att kontinuerligt utveckla och förbättra vårt utbud och service. Siktet är inställt på att bli Sveriges bästa fullservicehotell!

Nu har vi två nya tjänster som vi söker medarbetare till för att ta nästa steg i utvecklingen av köket. Detta för att förstärka vårt redan starka team och ta oss vidare mot framtiden. Är det dig vi söker? Du ska ha ett brinnande intresse för mat med stor fokusering på kvalité och service! Du ska vara noggrann, initiativtagande, ha ansvarskänsla samt ha ekonomiskt sinne. Vi vill att du har en dokumenterad köksutbildning och minst 2 års praktisk erfarenhet av à la carte verksamhet.

En tjänst är för att förstärka vår à la carte. Arbetsuppgifterna är förlagda till kvällar och helger men ibland kan det även bli lunch pass. En tjänst är till vår härliga lunch som vi vill utveckla vidare. Som Lunch kock jobbar du tre veckor lunch och sedan en vecka kväll. Så att även om du jobbar lunch vet du vad som händer på kvällarna.

Vi är ett gott gäng som jobbar i restaurangen och vill du jobba med oss så kan vi garantera dig en rolig och lärorik arbetsplats med glada och lojala arbetskamrater.

Tjänsterna är heltid och schemalagda. Anställningsformen är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Individuell lön. Kollektivavtal finns. Friskvårdsbidrag, skobidrag. Personalmat med tillämpad kostförmån.
Då vårt hotell är en del av Best Western får du även ta del av personalrabatter på övernattning när du bor på ett Best Western hotell eller ett World Hotels hotell.

Åker du bil hit finns gratis parkering precis utanför hotellet och åker du Flygbussen tar det bara 20 minuter från Korsvägen i Göteborg. Har du köpt ett Göteborg + kort kan du åka hela vägen utan extra kostnad. Direktbuss till och från Borås går kontinuerligt och tar 35 minuter.

Är du intresserad av tjänsterna, skicka ett e-mail med personligt brev, CV och bild på dig själv till vår köksmästare Mattias Wahlin mw@landvetterairporthotel.se

Ansökningarna behandlas löpande. Endast fullständiga ansökningar behandlas.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02