Annons

Medarbetare till reception & konferensservice

Steningevik

Om arbetsgivaren

Steningevik är en prisbelönt mötesanläggning med ett fantastiskt läge, naturskönt inbäddad vid Mälarens strand, endast åtta minuter från Arlanda och 25 minuter från Stockholm. Steningevik är en av Sveriges ledande mötesanläggningar i sin storlek och vi står för ett omtalat värdskap med hög professionalism och en genomgående hög kvalitet på möteslokaler, hotellrum, måltider och omgivning. Vi har 61 rum och 16 konferenslokaler.

Vi på Steningevik vill ge våra gäster exceptionell service, ett riktigt bra möte och en härlig helhetsupplevelse. Vårt uppdrag är att se till gästernas bästa och leverera högkvalitativa konferensevenemang. Vill du vara med och bidra till vår verksamhet? Vi söker dig som vill utveckla och utvecklas med oss. Vi har höga ambitioner och vi förväntar oss det samma av dig.

Du är utåtriktad, lyhörd, lösningsorienterad, noggrann och har en glad och positiv attityd. Du trivs med, och sporras av att jobba i team, och du älskar att ge fantastisk service.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av receptions- och konferensarbete. I arbetsuppgifterna ingår detaljplanering av konferenser, mötesrådgivning, konferensservice, hantering av konferensteknik, presentationer för gäster samt sedvanliga receptionssysslor.

Tjänsten är heltid och tillsvidare, vi tillämpar provanställning. Arbetstiden är förlagd till både dag och kväll, visst helgarbete förekommer. Start 12 augusti eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

  • Erfarenhet av serviceuppdrag och/eller konferensverksamhet
  • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Datavana

Meriterande

  • Erfarenhet av bokningssystemet Spectra
  • Utbildning i mötesrådgivning & planering

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02