Annons
Annons

Medveten köksmagiker till ny nordisk restaurang

Radisson Blu Scandinavia

Inom kort öppnar vi vår nya restaurang. En restaurang som med ambition och nyfikenhet kommer leverera moderna rätter baserade på lokala och säsongsanpassade råvaror. Men misstolka oss nu inte, det är inte fråga om fine-dining. Tanken är snarare en prisvärd och intressant meny som tilltalar de många – ett lagom stort smakäventyr. Visst, det låter kanske som en motsättning. Och det är ju här du kommer in i bilden. Med din förmåga att förädla det fula till något fint och gott kommer motsättning kännas lika solklar som pesto på morotsblast.

Så vem är du egentligen?

Tja, du är väl du. Vem skulle du annars vara? Du gillar utmaningarna och ser dig själv som någon som har bra koll på mattrender och hållbarhet. Du tycker om att leda och inspirera andra. Och den klassiska macho-köksjargongen känns lika mossig och utdaterad som mat-waste och slit-och-släng-kulturen. Att jaga rätt på bra leverantörer ser du som en spännande uppgift som bara gör slutresultat mer intressant. Sen att du dessutom alltid vill väl och gillar ditt jobb är ju faktiskt en självklarhet.

Vilka är vi?

Vi tillhör hotellkedjan Radisson Blu, det innebär vissa riktlinjer att följa men också trygghet ifråga om avtal, arbetstimmar och löner. Vårt hotell är i en omfattande och spännande förändringsfas där den nya restaurangen kommer spela en viktig roll. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling, både i Sverige och internationellt. Dessutom är vi väldigt stolta över alla fina kollegor som kommer välkomna dig.

Hoppas du tycker att tjänsten låter spännande och att vi snart ses.

Sista ansökningsdag: 28 september

Välkommen med din ansökan till marina.skaby@radissonblu.com

T 031-758 5000

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02