Annons
Annons

Modig och passionerad hotelldirektör

Clarion Hotel Post

Detta är inget vanligt jobb. Detta är ett uppdrag som kräver enorma mängder passion, engagemang och mod. Du skall ta vår stolthet Clarion Hotel Post till ännu högre höjder. Vågar du anta utmaningen?

Vi söker en modig och passionerad hotelldirektör som kan entusiasmera ett dreamteam. Du har förmågan att tänka annorlunda och kan konsten att skapa extraordinära resultat. Vi letar efter en erfaren visionär med ett starkt kommersiellt driv som alltid ser möjligheterna. Du har ett stort nätverk och håller dig ständigt uppdaterad om nya trender inom branschen.

Idag arbetar du som framgångsrik ledare med ett starkt fokus på magiska gästupplevelser samt effektiv drift och försäljning. Du är en person som har kraften att lyfta och stärka ditt team. Tillsammans med oss kommer du leva efter Clarion Hotels vision: att öka livskvalitén för gäster och medarbetare för att sedan ta oss mot målet: att bli Nordens ledande och mest passionerade hotellkedja. Självklart klappar ditt hjärta extra mycket för Göteborg!

Välkommen med din ansökan senast den 6 maj 2018.

För mer information kontakta:
Gerth Karlsson, Director of Operation
Email: gerth.karlsson@choice.se
Frida Pålsson Werntoft, Director of Passion
Email: frida.palsson.werntoft@choice.se
Tel: 070-397 50 93

Clarion Hotel Post med sina 500 rum är beläget i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ – Swedish ingredients – Japanese flavors. För den som är ute efter något unikt i världsklass så är ett besök på Bon Bon Bar en självklarhet. Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang. För mer info se hotellets hemsida.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02