Annons

Möteskoordinator

Stora Brännbo Konferens och Hotell

Vi söker Möteskoordinator med fokus på möten och utbildningsserier.

Stora Brännbo Konferens och Hotell AB i Sigtuna är en av Sveriges mest framgångsrika mötesanläggningar som ligger strategiskt i Sigtuna stad, endast 15 minuter från Arlanda. Här finns totalt 101 hotellrum, 38 möteslokaler samt gym. Vi har ett stort engagemang för hållbarhetsfrågorna där vi ständigt söker nya vägar att minska den påverkan som verksamheten ger på miljö, både genom den dagligen driften och genom långsiktiga strategiska beslut. Vi är en Svanenmärkt anläggning, vår restaurang är kravmärkt och vi är certifierade enligt Svenska Möten klassificering 5 + 5. Stora Brännbo ägs och drivs i privat regi och har engagerade medarbetare som alla bidrar till en riktigt bra stämning på vår arbetsplats där vi alla är deltar i att utveckla vårt framgångsrika möteskoncept.

Ditt uppdrag:
Som möteskoordinator ansvarar du för att tillsammans med våra kunder planera och utveckla framgångsrika utbildningar och möten hos oss. Vi vet att många gäster kommer tillbaka till oss för att vi har ett personligt engagemang i våra gäster. Vi söker dig som kommer vara en av våra nyckelpersoner och som tillsammans med vårt härliga team vill fortsätta utveckla Stora Brännbo till morgondagens mötesplats.

Din profil:
Vi söker dig som tidigare har varit ansvarig för planering av möten och utbildningsserier, älskar mötet med gästen och värderar goda relationer. Du är ansvarstagande, initiativrik och flexibel. Du behåller lugnet i stressiga situationer och har förmågan att prioritera. I den här rollen är teamkänsla och professionalitet oerhört viktigt. För att trivas hos oss är du positiv och prestigelös, och brinner för att dela med dig av tidigare erfarenheter från att ha arbetat med utbildningar.

Kunskaper och erfarenheter:
• God erfarenhet från planering av möten och utbildningsserier
• God teknisk kunnande i konferensteknik
• Du arbetar strukturerat och organiserat
• Du är kreativ, och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
• God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.
• Kunskaper i bokningssystem, vi jobbar idag i Spectra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning. Under storhelger håller Stora Brännbo i regel helt stängt. Rekrytering sker löpande och vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi funnit rätt person. Är du den vi söker och vill arbeta i Sveriges första stad? Välkommen med din ansökan till: rekrytering@storabrannbo.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02