Annons
Annons

Mötesvärd & admin/driftansvarig till receptionen

Körunda Hotell

Nu behöver vi bli fler i receptionen och bokning! Vi söker en Mötesvärd i reception och även en Ansvarig för drift och det administrativa.

Vill du tillhöra vårt härliga gäng på Körunda Hotell!

Nu söker vi kollegor till receptionen/bokningen. Du vill möta dina gäster med ett stort leende, för service är det som du älskar.

Körunda Hotell erbjuder inte bara en inspirerande och vacker miljö som kombineras med sköna sängar och god mat, utan allt från event till personliga möten, fester, bröllop och aktiviteter. Våra kunder är här för att få en upplevelse tillsammans och vi vill skapa rätt förutsättningar för att de ska få ett lyckat möte.

Nu söker personer med sinne för och prioriterar detaljer samt att man gärna tar steget utanför receptionsdisken och ser till så att gästerna har det bra. Hos oss känner man sig som hemma! Du har rätt känsla, inställning och kunskap att vägleda våra kunder genom ditt arbete. Vi strävar efter att de ska återvända till oss år efter år så vi försöker alltid göra det yttersta för att alla gäster skall vara nöjda med sin vistelse hos oss.

Dina kollegor är ett gäng generösa, roliga och hårt arbetande personer som stöttar varandra och jobbar tätt tillsammans, därför vill vi även att du har den drivkraften och viljan att samarbeta. Vissa perioder har vi ett extra högt tryck på gäster och det finns stunder när det behövs ett extra par händer på olika avdelningar, då ser vi till att hugga i där det kan behövas för stunden. Vi jobbar alltid med att toppa vår försäljning på bästa sätt och att kunna ta sig tid att fokusera på sälj är viktigt.

Som mötesvärd/receptionist kommer ditt jobb till stor del att bestå av att kommunicera med kunden är flytande svenska och goda kunskaper i engelska en förutsättning. Dina arbetsverktyg är dator samt telefon så där ska du ha vana och god kunskap förutom att du skall ha en god kommunikativ förmåga i relationen till människor.

En stor fördel är om att du har några års erfarenhet från likande arbete inom hotell/konferens och har arbetat med techotel eller liknande hotellbokningssystem tidigare men är inget krav. Tillgång till körkort och bil underlättar då vi ligger en bit ifrån pendelstationen.

Som ansvarig jobbar du i driften men har ett övergripande ansvar för receptionen/bokningen. Uppgifter som avdelningsmöten, detaljplanering, fakturering, schemaläggning, se till så rutiner är uppdaterade och efterföljs tex..

Dina arbetsuppgifter blir följande:
• Allt förekommande dagligt receptions-/mötesarbete
• Att vara uppdaterad på teknik i konferenslokaler och allmänna utrymmen.
• Möblera lokaler och vara behjälplig med tekniken i lokalerna
• Ständigt uppdatera checklistor för att säkerställa kvalité i leveransen i receptionen.
• Bokningar av konferens, privat och golfbokningar
• Detaljplanering, utförande och uppföljning

Vi tror att du som person:
• Gillar att bidra till kvalité i leveransen
• Är flexibel och gillar att ha många bollar i luften samtidigt
• Duktig på att prioritera
• Gärna samarbetar med andra avdelningar hjälper till vid behov
• Inte ser till problemen utan gillar att lösa dem
• Har intresse för teknik och datorer
• Kanske gillar du sociala medier

Vi erbjuder dig både ett underbart gäng härliga kollegor och sen en av de vackraste miljöerna. En storslagen natur som bär upp alla våra årstider. Hos oss är man aldrig fullärd och det gillar vi, utbildning och utveckling uppmuntras.

Tjänsten är för närvarande heltid 100 % Schema varierar med dag, kväll och helger.

Tillträde snarast. Uttagning sker löpande.

Är du intresserad maila oss på ann-sofie@korunda.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02