Annons
Annons

Nörd med passion för mat sökes!

Hotell Mörby

Hotell Mörby vid Danderyds sjukhus är ett av Sveriges största patienthotell och hotell-BB. Hotellet har 70 rum, en egen restaurang, konferensavdelning och en liten shop/kiosk. Restaurang Klippan serverar frukost, lunch och middag. Restaurangen ansvarar även för catering och vår konferensavdelning. Vi jobbar med råvaror av bra kvalitet och förvandlar dem till smakliga rätter.

Vi söker en restaurangchef/köksmästare med stort och genuint intresse av mat som vill utveckla Klippan till Sveriges bästa restaurang i genren.  Vi vill att du bygger upp vår restaurang från grunden inklusive hela det matkoncept som ska känneteckna oss.

Du får det yttersta ansvaret över restaurangens dagliga drift, som du även arbetar i. Du leder verksamheten genom att hantera och motivera personal, bygga struktur och effektivisera arbetssätt och rutiner. Vi vill att du tar egna initiativ och är strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du är kreativ och vill självständigt driva restaurangen på ett sätt som präglas av god kvalitet och ett engagerat och starkt ledarskap. Du är flexibel och lösningsorienterad och kan se verksamheten ur ett ekonomiskt likaväl som ur ett medarbetar- och gästperspektiv.

Personalen är din största tillgång och en av dina största uppgifter är att arbeta för att de ska trivas och må bra samt att de utför och arbetar i enlighet med sina arbetsbeskrivningar, rutiner och regler. Nöjda, motiverade och kunniga medarbetare resulterar i nöjda och glada gäster, samt en trevligare arbetsplats.

Vi tror att du som söker redan har ett arbete med liknande befattning och behandlar därför alla ansökningar konfidentiellt. Före en eventuell ansökan får du gärna kontakta oss för ett förutsättningslöst möte för att lära känna oss och kanske din nya arbetsplats.

Kvalifikationer/Krav

  • Kock
  • Restaurangchef (Meriterande)

Egenskaper

  • Positiv
  • Driven
  • Tydlig
  • Planerad och strukturerad
  • Prestigelös
  • Noggrann och lyhörd

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Arbetet är mestadels förlagt till dagtid på vardagar.

Lön enligt överenskommelse.
Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag till eva.faler@hotellmorby.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02