Annons

Nu fokuserar vi på framtiden och söker därför efter flera nya kollegor

Stora Brännbo

Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla Stora Brännbo till morgondagens mötesplats, oavsett om man är här hos oss som hotell-, privat-, restaurang- eller konferensgäst.

Stora Brännbo söker erfaren medarbetare för genomförande av utbildningsserier och möten
Vi vill att du tillsammans med oss fortsätter utveckla vårt framgångsrika möteskoncept. Vi söker dig som tidigare har varit ansvarig för planering av möten & utbildningsserier, du brinner för service och älskar mötet med gästen och värderar goda relationer. Vi vet att många gäster kommer tillbaka till oss för att vi har ett personligt engagemang i våra gäster när de är hos oss.

Stora Brännbo söker erfaren souschef
Som souschef i Stora Brännbos kök kommer du att arbeta i ett kravmärkt kök med ett team mycket skickliga kockar som brinner för sitt yrke. Vi har en grön profilering i allt från frukost, lunch och middag likväl som lyxiga skaldjursmiddagar som är ett återkommande inslag i Stora Brännbos matsal. I rollen som souschef kommer du få utrymme för kreativitet och utforskning av egna idéer. Du har tillgång till de finaste råvarorna och de främsta leverantörerna. Köket genomsyras av miljömedvetenhet med fokus på närproducerat och ekologiskt.

Stora Brännbo söker efter en erfaren hovmästare
Nu söker vi på Stora Brännbo en engagerad och erfaren hovmästare. Som hovmästare arbetar du ”hands on” i driften tillsammans med ditt restaurangteam. Du bör älska mötet med gäster och sätta värde i att alltid överträffa gästernas förväntningar med ett värdskap i absoluta världsklass. Vi vill ge våra gäster möjligheten att välja en hållbar livsstil genom utvalda råvaror med betoning på det gröna där vi bearbetar animaliskt protein som en högt värderad accessoar. Lyxiga skaldjursbordsbufféer är ett återkommande inslag i Stora Brännbos restaurang.

Se mer om våra tjänster på vår hemsida, välkommen med din ansökan. Ansökan samt CV önskar vi få till oss via rekrytering@storabrannbo.se. Rekrytering sker löpande och vi kommer tillsätta tjänsterna så snart vi funnit rätt personer.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02