Annons
Annons

Nu söker vi en Bar & Beverage Manager

Gothia Towers

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.

Vi har höga ambitioner att utveckla våra barer och dryckesupplevelser i våra restauranger och har en spännande tid framför oss. Vi tillsätter nu en ny och spännande tjänst. Vill du vara med på vår resa framåt?

Nu söker vi en engagerad och driven Bar & Beverage manager till vårt härliga team!

Arbetsuppgifter
Som Bar & Beverage manager ansvarar du för våra barers utbud och koncept samt våra drycker inom affärsområdet Hotell, Mat och Dryck. I rollen samarbetar du tätt med andra avdelningar, exempelvis inköp, revenue, supply och staffing samt våra restaurangchefer.

Du har personalansvar för bartenders på våra restauranger Corner, Upper House och lobbyrestaurangerna. Du har även personalansvar för barchefen på Heaven 23 och vår Head Sommelier för affärsområdet Hotell, Mat & Dryck. Du leder och fördelar arbetet samt motiverar dina medarbetare till att leverera den bästa service- och dryckesupplevelsen till våra gäster.

Vem vi söker
Vi söker dig som har ett starkt affärsdriv med högt fokus på verksamhet- och konceptutveckling. Du har ett helhetstänk, vågar tänkta nytt och ligga i framkant. Du håller dig uppdaterad och lyhörd inom trender inom bar och dryck.

Som ledare är du engagerad och har förmåga att involvera och inspirera våra team. Du skapar arbetsglädje och utvecklar organisationen. Du vet hur du driver intäkter och lönsamhet kopplat till gästupplevelsen med service och kvalitet.

Vi ser att du kommer från en liknande roll samt har en relevant yrkesutbildning. Du är van att arbeta med större F&B-verksamheter och med flera olika enheter i en pulserande miljö. Du bör ha goda datakunskaper och van att arbeta med olika digitala system.

Viktiga egenskaper är att du är driven och engagerad, brinner för mat och dryck, har en hög serviceanda, är en närvarande och coachande ledare, resultatfokuserad, har en bra struktur samt ordning och reda. Våra kärnvärden är engagemang, samarbete och mod.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som chef får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder goda arbetsvillkor och stora möjligheter att vidareutvecklas som chef och ledare samt även inom företaget.

Du rapporterar till Lillemor Bengtsson, Director of Food & Beverage.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar provanställning.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Director of Food & Beverage: lillemor.bengtsson@gothiatowers.com

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan nu! Urval och intervjuer kommer att påbörjas i början av augusti. Sista ansökningsdag 20 augusti 2022.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02