Annons
Annons

Ny arrendator till en av Stockholms bästa golfkrogar

Mälarö Golfkrog

Det är inte bara är banorna som lockar spelare till en golfklubb. Golfkrogen är minst lika viktig! På Mälarö GK Skytteholm har golfkrogen drivits av samma krögare i 6 år. Under dessa år har en stabil verksamhet byggts upp och 2022 ansågs det vara en av Stockholms bästa golfkrogar när medlemmarna själva betygsätter sina egna golfkrogar. Vår krögare har av personliga skäl valt att sluta och vi söker därför en ny arrendator till Mälarö Golfkrog.

Vi söker en krögare som vill driva golfkrogen i nära samarbete med oss. Du skall vara en kreativ entreprenör med känsla för hur man skapar en varm, välkomnande och trivsam miljö för medlemmar och gäster och som kan laga god mat och hålla öppet utefter våra och golfspelarnas önskemål. Vi vill utveckla anläggningen tillsammans med dig som krögare.

På Mälarö är det golfspel året om! 18-hålsbanan är öppen från början av april till mitten av november och det är detta öppethållande som vi också tänker för golfkrogen. Hål 19-27 är öppna 365 dagar per år. I klubbhuset har krogen ca 30 platser inomhus och ca 80 platser utomhus. Dessutom driver golfkrogen kioskverksamheten för 18-hålsbanan.

Anläggningen är belägen på Munsö, ca 2 mil från Bromma. Mälarö GK Skytteholm har ca 1400 medlemmar och golfkrogen är populär även bland många externa kroggäster. Dessutom har Troxhammar GKs 2500 medlemmar spelrätt på Mälarö GK Skytteholm och besöker ofta anläggningen.

Låter det intressant, kontakta Jimmy Fröberg, VD Mälarö Golf AB på mejl jimmy.froberg@troxhammargk.se eller mobil 070-812 79 37. Rekrytering sker löpande. Ett övertagande är aktuellt i början av 2023, lagom till säsongsstarten i mars/april.

Läs mer om Mälarö GK här

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02