Annons
Annons

Account Manager

Stockholm Meeting Selection

Stockholm Meeting Selection är en grupp av unika hotell- och mötesdestinationer. Hos oss kan våra gäster ha konferens i en brödfabrik, njuta på SPA, spela padel och träna på Sveriges bästa idrottsanläggning. Vår mission är att bjuda våra gäster på livets goda varje dag – genom ett bemötande och en miljö som stimulerar till glädje, inspiration och utveckling.

Är du en person som drivs av att skapa affärsmöjligheter, hitta lösningar och går i kundens skor? Vi söker en ny stjärna som säger ja och vill vara med och utveckla och driva försäljningen för våra 10 destinationer som består av vackra slott, härliga hotell och trevliga krogar i Stockholmsområdet.

Vi söker dig som är driven, gillar människor och tycker att nätverka är ett måste för att lyckas i affärer. Som på alla säljavdelningar (inget undantag här) är det högt i tak, många bollar i luften, alla vill ha kul och höras mest.

Din roll blir att skapa och utveckla kontakter och relationer med hotellens befintliga kunder samt hitta nya kunder. Du bearbetar segmentet event och konferens och riktar in dig på företag, organisationer och föreningar. Du ansvarar för att driva olika säljprojekt, skapar och leder kundaktiviteter och är aktiv i att skapa nya affärsmöjligheter. Du ingår i säljteamet för SMS och utgår från SMS huvudkontor i Värtahamnen men en stor del av din tid kommer du att vara ute på våra destinationer. Du rapporterar till försäljningschefen för SMS. Du har ett nära samarbete med marknadsavdelning, revenueavdelning och innesälj inom SMS.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och driva försäljningsarbetet i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill. Hos oss är även våra fyrbenta vänner välkomna.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan. Tillträde så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten kontakta:
Malin Lindström
Försäljningschef Stockholm Meeting Selection
malin.lindstrom@meetingselection.se
Välkommen till familjen!

Läs mer om Stockholm Meeting Selection här

Stockholm Meeting Selection driver en grupp av unika hotell, konferens- och mötesplatser med en vision om att bjuda världen på livets goda. I gruppen ingår Hesselby Slott, Åkeshofs Slott, Ulfsunda Slott, Skytteholm Hotell & Konferens, Näsby Slott, Rosersbergs Slottshotell, Lejondals Slott, Villa Lovik, Bosön, Sturegatan 15, Restaurang Hantverket, Lilla Slottskrogen & Restaurang Råkoko. Stockholm Meeting Selection ägs av Torbjörn Blomqvist.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02