Annons

Ny stjärna till In house sales sökes!

Grand Hotel Saltsjöbaden

Nu behöver vi fler duktiga medarbetare till vårt team. Vi har stora renoveringsplaner och väldigt många gäster som tycker om oss. Det är en bra kombination!

Vi söker nu dig som har erfarenhet av liknande tjänst och du har ett genuint intresse för försäljning, hotellupplevelser, mat och dryck.  Du är noggrann och har ett öga för detaljer och struktur. Du är en handlingskraftig problemlösare med hög social kompetens och du vill gärna samarbeta med de andra avdelningarna på hotellet. Du är resultatorienterad och strävar efter att ge vår gäst den bästa upplevelsen.

Din roll är viktig, du kommer bl.a att hantera förfrågningar och bokningar via telefon och mejl. Sköta uppföljning och detaljplanering av konferenser och event. Fakturera efter genomförandet. Arbeta säljande och delta i uppsökande verksamhet såsom mässor och kundbesök, samt hålla visningar och delta i event på hotellet. Driva merförsäljning och skapa fantastiska gästupplevelser.

Det är bra om du är en problemlösare och trivs med förändringsarbete. Datavana, god svenska och engelska är ett krav.

Vi erbjuder en fantastisk miljö att arbeta i, glada kollegor, god mat och självklart har vi kollektivavtal. Det är lätt att pendla till oss, Saltsjöbanan stannar precis utanför hotellet. Tjänsten är heltid och det kan förekomma kvällar och helger vid stora event.  Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Rekryteringen sker löpande och anställning sker då rätt kandidat har hittats. Så välkommen med din ansökan redan idag!

Jyrki.sahamies@grandsaltsjobaden.se

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02