Annons
Annons

Nytänkande souschef till en inspirerande och händelserik restaurang

Stadshuskällaren

 Vi söker nu en kreativ och nytänkande souschef som vill vara delaktig i vår gastronomiska utveckling. I Stadshuskällaren följer vi säsongerna med råvarorna i absolut fokus. Vi har en ekologisk medvetenhet och lagar modern à la carte lunch och middagar samt festvåningsmenyer med samtida svenska smaker.

Vi söker dig som är duktig på att leda och motivera dina medarbetare och skapa kreativa lösningar med kvalitet. De egenskaper vi efterfrågar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet och att kunna arbeta självständigt. Du har relevant utbildning och några års yrkeserfarenhet som kock i ansvarstagande position. Du talar, förstår och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du kommer att arbeta vardagar och helger enligt schemalagda arbetstider. Vi erbjuder en inspirerande och händelserik arbetsplats i ett av Stockholms vackraste hus med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare i en trivsam arbetsmiljö.

Rekryteringen kommer att ske löpande så vänta inte med att söka tjänsten om det här låter som ett jobb för dig. Tjänsten är tillsvidare heltid med 6 månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten kan du ställa dem till Magnus Santesson vår Köksmästare, magnus.santesson@stadshusrestauranger.se

Du söker denna tjänst här:

http://www.stadshuskallarensthlm.se/sv/om-oss/

Välkommen till oss!

Vår matfilosofi har alltid varit att ta vara på det naturen ger oss. Vi jobbar med säsongens råvaror och anpassar vår meny efter årstidernas utbud. Allt ifrån nyskördad sparris till jakten på den perfekta kantarellen i skog och mark. Vår ambition är att göra minsta möjliga påverkan på miljön. Svensk jakt är viktig i viltvårdande syfte där man begränsar vissa populationer för att balansera det ekologiska samspelet. Därför väljer vi att köpa vilt från svenska jägare i syfte att servera kött från fria djur som vuxit upp under naturliga förutsättningar och dessutom inte påverkat miljön negativt. För oss är det ett sätt att komma närmare naturen och erbjuda våra gäster en viltupplevelse på en historisk plats i Stockholm. På tal om historia så är vi också ensamma om att servera samtliga Nobelmenyer på orginalservisen
sedan starten 1901.

Vi ingår i en familjeägd restaurangkoncern som driver nyskapande restaurangverksamhet på kreativa och internationella mötesplatser som Stockholmsmässan, Malmömässan, Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02