Annons
Annons

O’Learys Norrtull söker enhetschef med passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys Norrtull

O’Learys Norrtull är en restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Här finns en eventvåning som är bland de största i Stockholms innerstad med bowling, shuffleboards, minigolf och biljard mm. I restaurangdelen serveras Boston-inspirerad mat med färska hamburgare, kött, sallader och ett brett utbud av dryck och sport.

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. I dagsläget ingår mer än 130 restauranger i 15 länder i kedjan. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse.

Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för service, mat, dryck, sport och människor.

Rollbeskrivning

Som Enhetschef på O’Learys Norrtull är du ytterst ansvarig för restaurangen. Du ska driva den så optimalt som möjligt inom O’Learys koncept med hänsyn till såväl gästernas trivsel som ekonomi och personalens behov. Du arbetar för att gästen ska få en så trevlig upplevelse som möjligt. Här får du chansen att driva försäljning, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som enhetschef ansvarar du ytterst för verksamhetens samtliga avdelningar, planering, ekonomi samt vidareutveckling och marknadsföring av enheten.

Du deltar aktivt i den dagliga driften av restaurangen vilket innebär dagar, kvällar och helger. Du är prestigelös och är synlig i den dagliga verksamheten för våra medarbetare och gäster.

Du kommer vara ytterst ansvarig i den ledningsgrupp som leder restaurangen. I ledningsgruppen ingår även kökschef, eventansvarig och restaurangchef. Du ska se till att all personal är medvetna om O’Learys strategi och mål för restaurangen.

Ansvarsområde

Efterlevnad av O’Learys koncept: 

 • Ansvarar tillsammans med restaurangens ledningsgrupp för efterlevnad och förvaltning av O’Learys koncept.

Ekonomi: 

 • Har övergripande ansvar för verksamhetens budget och resultat samt korrigerande åtgärder för att nå dessa. Har övergripande ansvar för att driva restaurangens försäljning och lönsamhet och nå enhetens nyckeltal genom kontroll, inventering och kalkylering.
 • Ansvarar för kalkylering och prissättning i enlighet med O’Learys koncept.

Drift/Personal: 

 • Övergripande ansvarig för all personal och att rekryterings- och introduktionsprocessen efterlevs. Håller medarbetarsamtal och ser till att personalen trivs och utvecklas.
 • Säkerställer att drift sker i enlighet med koncept.
 • Leder och fördelar arbetet i ledningsgruppen.
 • Jobbar aktivt i driften för att säkerställa kvalitet och service. Ser till att rutiner implementeras och efterlevs.

Marknadsföring:

 • Ser till att en årlig marknadsplan tas fram och säkrar att denna blir implementerad. Detta innefattar planering och genomförande av säljdrivande aktiviteter i restaurangen och marknadsföring samt övervakning / aktivt engagemang i sociala medier och andra kanaler.

Kompetens och kvalifikationer

Utbildning

 • Hospitality management-utbildning och / eller motsvarande arbetserfarenhet.

Erfarenhet

 • >5 års erfarenhet från ledande positioner i hotell- eller restaurangbranschen/F&B.
 • Meriterande om du har erfarenhet av att leda personal med olika erfarenheter och bakgrunder.

Särskilda kunskaper

 • God kunskap i driftsekonomi, förmågan att analysera och driva en verksamhets försäljning och resultat, samt erfarenhet av att driva lönsamhetsförbättringar.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Starka ledaregenskaper.

Personliga egenskaper

 • Innovativ och driven.
 • Strukturerad och självgående.
 • Du är en relationsbyggare och drivs av försäljning och verksamhetsutveckling. Du är en engagerande och motiverande ledare som är kommunikativ och informativ.  Du har förmågan att förverkliga dina idéer och du trivs med att utveckla verksamheter och personal.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid, Tillsvidare

ARBETSTIDER: Dagtid, kvällstid samt helger

PLATS: Tjänsten är baserad i Stockholm på O’Learys Norrtull men visst resande kommer att förekomma.

LÖN: Enligt överenskommelse

KONTAKT: Josefin Berglund josefin.berglund@olearysrestaurants.com

 O’Learys Bar & Restaurant – är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearyssportsbar.com

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02