Annons
Annons

Operations Hotel Manager

Eriksberg Hotel & Nature Reserve

Sista ansökningsdag: 2023-02-10, vi behandlar fortlöpande inkomna CV och anställer så snart som möjligt om vi får rätt person även innan ansökningstiden gått ut.

Är du kreativ, strukturerad och målmedveten? Vi söker vår framtida Operations Manager för att leda och utveckla våra befintliga team inom reception, butik och Housekeeping på en av Sveriges mest spektakulära arbetsplatser.

Vårt mål är att alltid leverera över kundens förväntan, att alltid vara stolta över vår leverans och att alltid uppmuntra engagemang, nyfikenhet och mod. Nu letar vi efter en dedikerad och erfaren arbetsledare till vårt team och framtida tillväxt. Visionen är att vara ett av norra Europas mest intressanta besöksmål/destination inom naturturism och optimera vår omsättning och resultat inom några år tillsammans med investering i nytt hotell bland annat. Du måste därför ha egenskaper, engagemang och erfarenheter som sticker ut.

Rollen som resultatinriktad Operations Manager för de engagerade i de olika verksamheterna innebär att utveckla verksamheternas behov/krav i symbios med övriga verksamheters ständiga utveckling, 365. Tjänsten innebär att arbeta helger och kvällar, praktiskt arbete samt administration och kund- och leverantörsarbete är viktigt att man har god erfarenhet av. I rollen ingår även att upprätta budget/budgetuppföljning i de olika verksamheterna.

Vi gillar starkt driv och prestigelöshet, du har god samarbetsförmåga, framåtanda/gillar förändringsarbete och är en duktig kommunikatör och van att leda processer och arbetsgrupper inom hotellnäringen. Att ha arbetat med och att ha förståelse för en destination och dess behov/möjligheter är en merit.

Tillsammans med de anställda läggs scheman som täcker 365 och stora delar av dygnet. Över hela året är det stort besökstryck på helger och då krävs mest arbetsledning. Du kommunicerar både i tal och i text flytande på svenska och engelska. I tjänsten är det flexibel arbetstid där du lägger upp din tid utifrån företagets behov.

Det är en tillsvidaretjänst med provanställning på 6 månader. Du är direkt underställd bolagets vd. Tjänsten är 100%.

Mångåriga erfarenheter inom hotellbranschen är ett krav.

Vi ligger mitt i den Blekingska arkipelagen och vi arbetar idag med inriktning mot Leisure, konferens, privata evenemang och temahelger. Du söker utmaningar och utveckling, vi erbjuder möjligheter.

Eriksberg ingår i Mellby Gård gruppen. www.mellby-gaard.se

Ansökan mejlas till HR, bo.svensson@eriksberg.se

Frågor till vd Per-Arne Olsson, 0454-56 43 52, pa.olsson@eriksberg.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02