Annons
Annons

Operations Manager

Berling Apartments

Välkommen till Berling Apartments som är ett trevligt lägenhetshotell med självhushåll i centrala Karlstad. Alla våra lägenheter har gratis Wi-Fi, TV, sitthörna, matplats och välutrustat pentry för självhushåll. Från oss har du nära till restauranger, affärer, järnvägsstation och teater. Det är bekvämt promenadavstånd, cirka fem minuter till Karlstad konferenscenter. Vi vänder oss till företag och privatpersoner som har behov av långtidsboende och boende under kortare perioder.

Vi söker nu Dig som vill driva och utveckla detta hotell tillsammans med vår ägare. Du kommer att vara delaktig i kommande beslut och hotellets utveckling. Det vi söker är en Operations Manager, en roll där Du kommer att ha det operativa ansvaret för hotellet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är beredd att jobba både praktiskt med rumsstäd och andra dagliga sysslor men också administrativa uppgifter som bokning, fakturering, säkerställa hotellets närvaro i sociala medier och relevanta online travel agencies. Vår ägare är öppen både för traditionell anställning och en lösning med arrende eller liknande.

Du har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på hotell och är van att jobba i Microsoft Office och PMS system som Techotel samt goda språkkunskaper i svenska och engelska.

För mer information kontakta Anders Pertun på telefonnummer 070-353 44 11, maila din ansökan med CV och referenser till rekrytering@berlingapartments.se

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02