Annons
Annons

Operations Manager

HMSHost, Arlanda Flygplats

Nu söker vi en Operations Manager med känsla för mat, service och ledarskap, redo för utmaningen att bygga upp teamet runt den nya matscenen på Stockholm – Arlanda Flygplats.

Är du en drivande, självständig, strukturerad och ansvarskännande person med sinne för noggrannhet och effektivitet? Bli en del av vårt team och följ med på den spännande resan.

Om arbetsgivaren
HMSHost är ett världsomspännande Food & Beverage (F&B) -företag med enheter på mer än 140 flygplatser världen över. I Sverige driver vi restauranger och caféer på Skavsta- och Stockholm Arlanda Airport där vi erbjuder både egna koncept och välkända varumärken utifrån mottot “feeling good on the move”. Idag har vi ca 100 medarbetare sett till båda flygplatserna, en siffra som kommer att öka markant under 2023 då vi kommer att expandera på Arlanda. Du kommer vara baserad på Arlanda flygplats.

Om rollen
I rollen som Operations Manager ansvarar du för den dagliga driften, planering, försäljning och kvalitet. Du arbetar aktivt med att följa uppsatta mål och budget. Genom daglig operativ närvaro säkerställer du din goda kännedom om hela verksamheten samt att HMSHost verksamhet överensstämmer med gällande avtal samt enligt etablerade bestämmelser. Du kommer att ansvara för fem-sex direktrapporterande Store Managers med sammanlagt 250 medarbetare beroende på säsong.

Målsättning för rollen är förutom att säkerställa den dagliga driften att genom bra ledarskap och coachning skapa team som är inkluderande och genererar resultat. Som Operations Manager rapporterar du till General Manager Sweden.

Om din profil
Vi söker dig som känner sig trygg i ledarrollen, är resultatinriktad i ditt arbete både när det kommer till hårda och mjuka värden, har lätt att samarbeta och är en tydlig arbetsledare som med lätthet kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska. Du är en inspirerande ledare som har förmågan att engagera dina medarbetare utifrån deras förutsättningar med en inkluderande och utmanande approach.

Du har erfarenhet från liknande position, gärna från restaurang- eller hotellverksamhet, och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ledarskap, förbättrings- och förändringsprocesser samt organisationsuppbyggnad. Utbildningsmässigt har du relevant akademisk examen eller samlat på dig likvärdig arbetslivserfarenhet relaterad till ekonomi, ledarskap och organisation under några år.

Kompetenskrav:
• God ekonomisk förståelse
• Erfarenhet av ekonomiuppföljning, kostnads- och kvalitetskontroll
• Erfarenhet av att utveckla och säkerställa rutiner för enheter
• Stort intresse för gästen och deras upplevelse

Övrigt
HMSHost Sweden AB är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Flygplatsen är en säkerhetsklassad arbetsplats vilket kräver en godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll, vilket betyder att du behöver kunna uppvisa dokument som styrker din sysselsättning de senaste fem åren. Det får inte heller förekomma luckor i din sysselsättning på mer än 28 dagar, om de inte kan styrkas. Säkerställ gärna att dina senaste fem år kan styrkas i form av betyg och intyg och förbered dig innan en eventuell intervju. Du kan läsa mer hos säkerhetspolisen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna kan komma att påverkas av verksamhetensöppettider och behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer, kontakta gärna General Manager Angela Larsson genom Management Assistant therese.lejon@hmshost.net

Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna redan idag!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02