Operativ Chef
Kasai Restaurangerna
/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F01%2Fthumbnail.jpg)
OPERATIVCHEF KASAI RESTAURANGERNA
Tjänsten ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Du har sex direktrapporterande avdelningschefer och du ansvarar för budget för våra kök, matsalar och nattklubb. Du skall ansvara för kvalitetssäkring av mat, dryck och service. Vår ambition är att bli Sveriges bästa arbetsgivare inom restaurang och målet är att skapa stamgäster. Våra värdeord är professionella, passionerade och lekfulla, och det lever vi och andas varje dag! Du trivs med arbete i en fartfylld miljö där vi jobbar i ett högt tempo med intentionen att vara en internationellt avslappnad hemmamiljö för våra gäster. Vi delar glädjen & passionen för mat, dryck och service. Vi vill jobba med en schysst ledare och modig förebild som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Vår målsättning är att du skall le och ha ett sunt mindset. Du är ledaren som tränar, coachar och lyfter ditt team till att bli starkt och framgångsrikt! Vi älskar din kreativitet och drivkraft och förutsätter att du ser teamet som ditt bästa verktyg för att lyckas. Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en stark karaktär med sprudlande energi – Det är din personlighet, ditt ledarskap och din drift som kommer att vara avgörande. Rollen kommer att kräva både mod, engagemang och massor med energi. Jag utgår från att du har dokumenterad erfarenhet som framgångsrik ledare, gärna med bakgrund från matsal och service.
SAMMANFATTNING AV ROLLEN:
Ansvarar för driften av Kasai restaurangerna, loungedel och Ochaya (klubb)
Överse samtliga aspekter som rör restaurangerna.
Jobba mot att uppnå den angivna planen och budgeten.
VIKTIGA FUNKTIONER:
Överse driften av Kasai och säkerställa att den eftersträvade höga service- och kvalitetsnivån uppnås
Se över och utveckla rutiner och arbetssätt för de olika avdelningarna
Rekrytering
Se till att rutiner och regler för driften – Step of Service / träningsmanualer hålls
Leda restaurangteamet och ständigt jobba mot att utvecklas genom tex. nya koncept, säljtävlingar, vinprovningar, utbildningar och aktiviteter
Administrativt arbete (löner, schema etc.)
Ekonomiskt ansvar
Löpande ekonomisk rapportering samt se till att den satta budgeten hålls
Förhandla avtal med leverantörer och samarbetspartners
Yttersta ansvar och kontaktperson mot tillstånd, myndigheter och polis.
HR ansvar Kännedom om HR frågor och lagar gällande personal
ÖVRIGT
Goda kunskaper i excell, word, caspeco, faktura attesteringprogram, outlook