Annons
Annons

Operativ chef

Norrvikens trädgårdar

Norrvikens trädgårdar i Båstad söker erfaren operativ chef.

Brinner du för besöksnäringen och vill vara en del av Norrvikens utvecklingsresa? Har du erfarenhet av ledarskap och trivs i en operativ chefsroll? Då är det kanske dig vi söker som vår nya operativa chef!

Om oss
Norrvikens trädgårdar grundades av Rudolf Abelin. Han kom till Båstad 1906 i sitt sökande efter en plats där han kunde förverkliga sin dröm om att skapa ett ”levande trädgårdsmuseum”. Rudolfs vision vill vi förvalta och förflytta till vår samtid. Norrvikens trädgårdar kommer under överskådlig tid fortgående utvecklas genom bevarandearbete och nyskapande. Vi kommer således fortsätta att investera i både växtlighet och i människor som vill vara med och förverkliga vår vision.

Trädgårdarna besöks för att betraktas och njutas av och fungerar även som en arena för konserter, event, bröllop och utställningar. Villa Abelin som är belägen mitt i anläggningen är en unik mötesplats med sina vackra konferensrum och sviter, cafeteria och restaurang för 400 gäster.

Om tjänsten
Verksamheten på Norrvikens trädgårdar består av bl a trädgård, butik, event, bröllop och konferenser. I rollen som operativ chef har du ett övergripande ansvar för det driftsarbetet och agerar spindeln i nätet. Du leder, fördelar och koordinerar arbetet och lägger vikt vid det praktiska genomförandet. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för den dagliga driften och genomförande av aktiviteter, och det är du som ansvarar för att planer omsätts till handling. Som operativ chef arbetar du i nära samarbete med VD och personalen, och utgör en viktig nyckelspelare i Norrvikens organisatoriska utveckling.

Vi söker dig!
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av chefs- och ledarskap, gärna från en liknande verksamhet där besöksmål, gästupplevelse och destinationsutveckling är i fokus. Du har en akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet där du utvecklat likvärdiga analytiska kompetenser som vid en universitetsutbildning. Vidare har du arbetat i en operativt snabbrörlig verksamhet inom besöksnäringen och är erfaren inom projektledning. Du är van vid att arbeta i processer med rutiner, kvalitetssäkring och uppföljning. Du har goda kunskaper i MS Office och har erfarenhet av budgetarbete. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Som operativ chef krävs det en förmåga att ha ett helhetsperspektiv över verksamheten samtidigt som du är involverad i detaljer. Som person är du en handlingskraftig genomförare både i smått och stort och är van vid att fatta snabba beslut. Vidare är du lösningsfokuserad och har ett coachande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Med din stora kommunikativa förmåga är du involverande och inkluderande i ditt ledarskap. För att trivas och lyckas i din roll är du en person som brinner för att arbeta med besöksupplevelse och förstår värdet av kvalitet för att skapa en upplevelse i världsklass för gästen. På Norrvikens vis.

Varaktighet/Arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetet är fysiskt på plats i Båstad nära våra medarbetare och gäster. Viss arbetstid kan bli förlagd på kvällar och helger.

Tillträde
Omgående, eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan bestående av ett personligt brev och CV till camilla@norrvikenbastad.se. Då vi tillämpar ett löpande urval skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 220415. För frågor och mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Camilla Berthilsson på telnr 070-899 97 68.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02