Annons
Annons

Operativ chef

PreOpening

Vill du som operativ chef ta PreOpening till nästa nivå?

PreOpening är projektpartnern som hjälper dig att tänka efter före och göra rätt från början. Vi är ett ledande konsultbolag som agerar rådgivare i förändrings- och utvecklingsprojekt där människor ska kunna äta, dricka, röra sig, arbeta, umgås och må bra. Vi har genom åren levererat projekt i allt från kontorsfastigheter till hotell, restauranger, hotell, arenor och konferensanläggningar. Vi levererar tjänster inom koncept- och affärsutveckling, projektering samt projektledning.

Efter PreOpenings fantastiska utveckling på den svenska marknaden är nästa steg en Nordisk expansion, i syfte att möta våra uppdragsgivares och samarbetspartners behov på den internationella marknaden.

Tjänsten

Den Operativa chefen har det operativa ansvaret för PreOpenings verksamhet i Sverige, där en stor del av arbetet handlar om att leda den dagliga verksamheten med allt från resursallokering i projekt, försäljning och ledning av personal på våra kontor i Stockholm och Göteborg

Vem är du?

Vi tror att du har en bakgrund som konsult där du har levererat tjänster mot fastighetsbranschen eller närliggande områden. Vi tror att du i tillägg har ett starkt track record av konsultförsäljning och att du som chef har utvecklat medarbetare i en konsultorganisation. Vi tror att du är genuint intresserad av hotell och restaurangmarknaden, du drivs även av att bygga och leverera uppdragsgivares visioner för de bästa upplevelserna. Att du har en passion för mat och dryck samt för hotellupplevelser ser vi som en självklarhet!

I denna rekrytering samarbetar vi med NGENIA. Vänligen vänd dig till Felix Holm på felix.holm@ngenia.se för ansökan eller eventuella frågor kring tjänsten.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02