Annons
Annons

Operativ Hotelldirektör

Ytterjärna Hotell

Ytterjärna Hotell ligger i hjärtat av det lilla samhället Ytterjärna, cirka 40 minuter från både Stockholm och Skavsta. Hotellet är helt ekologiskt; allt från inredning, färgsättning, arkitektur, mat och vin andas ett kvalitetstänkande med omsorg om människa och miljö, skapat ur en medveten estetik som ger möjlighet för själen att andas.

Hotellet har idag 34 hotellrum, flertalet konferensrum samt en hörsal som tar upp till 500 personer. På hotellområdet finns såväl restaurang som café, vilket drivs externt men i nära samarbete med hotellet.  I omgivningarna finns flertalet verksamheter som skapar ett unikt utbud och stort mervärde för hotellet.  

OPERATIV HOTELLDIREKTÖR TILL YTTERJÄRNA HOTELL

Vi söker nu en målmedveten och engagerad Hotelldirektör som vill leda och driva Ytterjärna Hotells spännande utveckling framåt. Du är ansvarig för hela verksamheten med fokus på resultat, långsiktig utveckling och strategisk planering samtidigt som du är operativt närvarande i den dagliga driften. Du är en ledare som naturligt coachar, motiverar och engagerar dina medarbetare. För rätt person har såväl hotellet som tjänsten stor utvecklingspotential.

Din profil

Vi söker dig som har operativ erfarenhet av att leda medarbetare inom hotell- och konferensdrift. Du är prestigelös och du har ett stort engagemang i det du gör. Du skapar delaktighet bland personalen och har lätt för att motivera dina medarbetare att nå gemensamma mål.

Då hotellet under de närmaste åren ska genomgå en stor utveckling så ser vi det som mycket meriterande om du erfarenhet av förändringsarbeten med goda resultat. Du tycker om att utveckla både medarbetare och verksamheten. Du är strukturerad och noggrann. Du är kommersiell i ditt sinne och van vid att skapa försäljningsstrategier och se intäktsmöjligheter. Du har tidigare haft eget budget- och resultatansvar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search.

För ytterligare information vänligen kontakta
Zofie Sandman
zofie@pointpeople.se
070-815 80 91

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02