Annons
Annons

Operativ Hotelldirektör

Under hösten 2018 öppnar ett nytt hotell upp i Solna Strand och blir då en del av Best Western Hotels & Resorts. Namnet blir Best Western Plus Grow Hotel. Hotellet kommer att ha ett attraktivt läge på gränsen mellan Solna och Sundbyberg med närhet till den trendiga småstaden och knytpunkten Sundbyberg med sina kommunikationer, restauranger och butiker.

OPERATIV HOTELLDIREKTÖR TILL NYA BEST WESTERN PLUS GROW HOTEL

Best Western Plus Grow Hotel kommer ha 176 rum, varav 25 är studios med pentry för longstays. Hotellet kommer att erbjuda restaurang och bar samt gym och bastu. Det blir ett modernt och hållbart fyrstjärnigt Best Western Plus-hotell.

Som hotelldirektör för Best Wester Plus Grow Hotel är du med i uppstarten av hotellet. Du tillträder tjänsten cirka sex månader innan hotellet öppnar och är den som rekryterar den resterande organisation. Du är med och skapar framgångsfaktorerna för hotellet och utvecklar strategin för att den operativa verksamheten fungerar i enlighet med företagets mål och värderingar.

Som hotelldirektör för Best Western Plus Grow Hotel ansvarar du för att hela teamet på hotellet och tillsammans skapar ni en fantastisk upplevelse för hotellets gäster. Du leder verksamheten genom dina avdelningschefer och medarbetare. Totalt kommer hotellet ha en personalstyrka på cirka 25 personer. Du rapporterar till företagets VD.

DINA ERFARENHETER OCH PROFIL

Vi söker dig som har god operativ erfarenhet av att leda medarbetare inom hotelldrift. Som ledare behärskar du olika situationer och kan tillämpa olika ledarskapsverktyg för att dina medarbetare och team ska trivas och nå gemensamma mål. Du är prestigelös och du har ett stort engagemang i det du gör. Du skapar delaktighet bland personalen och har lätt för att motivera dina medarbetare.

Vi ser det som mycket meriterande om du varit med vid en tidigare hotellöppning. Du tycker om att utveckla både medarbetare och verksamheten. Du är strukturerad och noggrann. Du är kommersiell i ditt sinne och van vid att skapa försäljningsstrategier och se intäktsmöjligheter. Du har tidigare haft eget budget- och resultatansvar.

Du är van vid att hantera Microsoft Office-paketet och har jobbat tidigare med PMS/Hotel OS, gärna med Fidelio Suite 8 specifikt då det är det system som Grow Hotel kommer att använda.

Du har med största sannolikhet en eftergymnasial utbildning inom hotell- och restaurang, revenue alternativt inom ekonomi, marknad eller försäljning. Du är flytande i både svenska och engelska vad det gäller tal och skrift.

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search.

För ytterligare information vänligen kontakta
Lotta Amnebjer Nordqvist
lotta@pointpeople.se
076-000 25 24

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02