Annons
Annons

Operativ Marknadschef, region Stockholm

HKC Hotels

HKC Hotels är ett familjeföretag som ägs av familjen Östlundh. Bolaget drivs i tredje generationen under ledning av Marcus Östlundh och Therese Hammar. I koncernen finns idag 6 hotell; Hotel Kung Carl i Stockholm, BW Plus Åby Hotel i Mölndal/Göteborg, BW Plus Hus57 i Ängelholm, BW Hotell Hudik i Hudiksvall samt Clarion Hotel Örebro. De koncerngemensamma resurserna/tjänsterna finns i Stockholm och Malmö.

Vi söker en självgående och engagerad operativ Marknadschef som vill driva och utveckla vårt marknadsarbete framåt. Du har en viktig roll och kommer att arbeta hands-on med att producera, genomföra och följa upp alla marknadsaktiviteter. Du ansvarar för hemsidor, sociala medier och övriga digitala kanaler samt även trycksaker. Du ser till att innehållet är engagerande, säljande och driver våra varumärken i rätt riktning.

Rollen innebär ett regionsansvar för Hotel Kung Carl i Stockholm inklusive restaurang och BW Hotell Hudik i Hudiksvall samt även fungera som ett bollplank till Clarion Hotel Örebro. Du rapporterar till VD och ingår i vår ledningsgrupp.

Din profil
Vi söker dig som är senior i rollen och har gedigen erfarenhet av liknande marknadsarbete, gärna med bakgrund inom hotellbranschen. Du är grym på digitala strategier och vet vad som driver trafik. Du är van att optimera effekten av olika marknadsinsatser men framförallt är du en doer som kan omvandla strategi till handling. Du är en god skribent samt har en känsla för färg och form när det gäller text, bild och rörligt material. Meriterande är också erfarenhet från trycksaksproduktion. Som person är du engagerad, kreativ och nyfiken. Du gillar att ligga i framkant och hänger med i trender och utveckling gällande marknadsföring. Du behärskar olika relevanta system och verktyg som behövs för att utföra ditt arbete. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02