Annons
Annons

Operativ Platsansvarig / Manager

Orsa Järnvägshotell

ODIOS-gruppen är ett privat och ägarlett mindre familjeägt hotellföretag med tre stycken hotell idag och ambitioner att växa. Till Orsa Järnvägshotell söker vi nu en operativ Platsansvarig / Manager som kan vara med och vidareutveckla hotellet och bidra till vår fortsatta resa.

Orsa Järnvägshotell är lika känt för sina fina hotellrum som för sin fina restaurang och utsökta mat.

Vi månar om vår personal, om dig som individ, dina kunskaper och egenskaper som vi anser är en stor konkurrensfördel för oss. Därför värdesätter vi din personlighet och letar efter dig med förmågan att få våra gäster att känna sig som hemma så snart de kliver in genom entrén till vårt unika nyrenoverade hotell, mycket omtyckt av många. Hotellet finns till för turister likväl som för lokalbefolkningen.

Du ska leda vårt Orsateam. Hotellet har genomgått en totalrenovering som gör att förväntningarna är extra högt ställda nu när hårdvaran är tiptop. Första kontakten och sista intrycket av hotellet skapas ofta genom den personliga kontakten och därför vilar ett speciellt ansvar för att kontinuerligt jobba med excellent kundbemötande. Hotellet är relativt litet och den naturliga platsen där gästerna riktar kommentarer, frågor, förslag och problem, blir till receptionen och baren. Vi värdesätter alltid kollegor som sätter våra gäster i första hand och gör det på ett professionellt sätt med personlig känsla, noggrannhet och entusiasm.

Hotellet är fristående, ingår alltså inte i någon hotellkedja. Vi vill ingå flera samarbeten med olika partners som kan skapa helheter för våra gäster. Här finns det många möjligheter för dig som är driven att bygga vidare på hotellets roll i Siljanbygdens turistnäring.

Vem är du
Som person ser vi att du har en genuin känsla för service och ett stort intresse för våra gäster. Du måste vara ansvarsfull, flexibel och van att arbeta under ett tidvis mycket högt tempo är en fördel – snabba beslut fattas dagligen. Du värdesätter hög service och kvalitet samt som person är du noggrann, prestigelös, intresserad, positiv och självsäker med hög social kompetens. Du är en ledare där ansvar för rekrytering, upplärning, utveckling av personalen i ditt team samt schemaläggning är en naturlig del av arbetet.

Att du har en god ekonomisk insyn har vi som önskemål. Vi vill att du obehindrat talar och skriver på svenska och engelska på ett professionellt och personligt sätt. Du har minst 3 års erfarenhet som hotellreceptionist i en ansvarsposition – helst receptionschef. Du har goda erfarenheter av hotellsystemet(PMS) samt tidigare erfarenhet av bokningskanaler såsom Booking, Expedia m.fl.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår traditionella Platsansvarsuppgifter och är bland annat följande:
• Operativt delta i den dagliga driften av reception & bar med uppgifter såsom, in- och utcheckning av gäster – ta emot gäster vid ankomst och avresa samt servera dryck och enklare smårätter.
• Bemanna och ha översyn över lobby och reception/bar samt hanteringen av hotellets mailkorg
• Personalansvar
• I samråd med VD/Hotellchef, schemaläggning för reception. Detta innebär att du har kontroll över de pass som behöver bemannas och i god tid ser till att det finns personal. Det gäller även att se till att alla jobbar de antal timmar de ska enligt anställningsavtalen.
• Upplärning av nya anställda och komplettera/ fortsätta höja teamets kunskaps- och servicenivå avseende reception och bar
• Koordinera bokningen av vår konferenslokal och styrelserum samt genomförande av konferensen
• Delta i ledningsmöten
• Att bearbeta/stämma av/kontrollera provisioner och provisionsfakturor
• Ansvara för vårt miljöledningssystem Green Key
• Brandskyddsansvarig
• Ta emot bokningar och hantera fakturor
• Rapportering av statistik
• Utveckla, implementera och följa rutiner och policys enligt manualer
• Arbeta aktivt med merförsäljning
• Skapa förstklassiga upplevelser och service till våra gäster
• Koordinera med de andra avdelningscheferna för att möta kunders önskemål och aktivt arbeta med att behålla och höja standarden på vår interna kommunikation
• Alltid sträva efter att höja nivån på gästvänlighet och bemötande
• Aktivt arbeta mot avdelningens mål och utveckling

Som operativ Platsansvarig/Manager så rapporterar du till hotellets VD och är en del av hotellets ledningsgrupp. Tjänsten är 100% och främst dagtid vardagar men även kvällar och helger förekommer och lönen är enligt överenskommelse.

Är Du den vi söker?
Välkommen med din ansökan till VD Oscar Diös oscar@dios.nu, 070-676 86 60.

Märk ansökan med ”operativ Platsansvarig / Manager”. Intervjuer sker löpande. Besök gärna www.orsajarnvagshotell.se för mer information om oss.

Våra systerhotell är: www.jumbostay.com på Arlanda och www.citystayuppsala.se i Uppsala

Ansökan bör vara inne senast 15 Maj.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02