Annons

Operativ receptionsansvarig

Motel L

Bli en del av Motel L i Stockholm! Vi söker nu en operativ receptionsansvarig till respektive hotell, Motel L Älvsjö och Motel L Hammarby Sjöstad.

Är du en passionerad person som älskar att jobba med service och att leda och inspirera dina kollegor så är detta ett jobb för dig. För att trivas hos oss krävs engagemang, kärlek till yrket, flexibilitet och ansvarstagande.

Arbetsuppgifter
Förutom att du arbetar operativt i receptionen med allt vad det innebär har du ansvar för de administrativa och ekonomiska delarna samt rapportering. Du ansvarar för rekrytering, upplärning, schemaläggning och fokuserar på att alltid hålla en hög motivation och god stämning.

Som person är du helt självgående och drivs av att, tillsammans med ditt team, skapa personliga gästupplevelser. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå resultat. Du är en trygg och stabil ledare som är lyhörd och skapar förutsättningar för att utveckla avdelningen framåt. Ditt engagemang, din flexibilitet och din förmåga att tänka nytt ser vi är viktiga faktorer för framgång.

Du har några års erfarenhet från hotellreception med högt tempo, gärna från en ansvarig roll. Ett absolut krav är att du är social, orädd och älskar människor. Är du grym på sociala medier och arbetet med gästrecensioner blir vi väldigt glada! Du behöver också ha goda kunskaper i både svenska och engelska annars funkar det helt enkelt inte.
Respektive tjänst är på 80% och arbetstiden är fördelad över dag, kväll och helg. Vi följer gällande kollektivavtal för HRF och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan via mail till camilla.akerlind@motel-l.se. Då vi vill tillsätta tjänsterna omgående behandlar vi alla ansökningar löpande. Sista ansökningsdag 15 maj.

Kort om våra två hotell
Motel L Hammarby Sjöstad – vi har 226 hotellrum och vi driver även Apartments by Ligula, 34 lägenheter, som ligger i samma hus.

Motel L Älvsjö – perfekt läge nära pendeltåget och Stockholmsmässan. Vi har 169 hotellrum samt lobbybar med både mat och dryck.

Om företaget
Motel L är en del av Ligula Hospitality Group AB som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection by Ligula, Good Morning Hotels, Motel L och Apartments by Ligula. Dessutom är vi franchisetagare till 5 enheter i kedjan Radisson Hotels.

I anslutning till hotellen driver vi också restaurangverksamhet. Motel L erbjuder designade hotellrum till en prislapp som överraskar. Tillsammans med den populära formgivaren Lisa Bengtsson, som bland annat är känd för sina illustrationer och mönster, har vi tagit fram en alldeles egen unik design för Motel L.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02