Annons
Annons

Operativ Verksamhetschef

Bio & Bistro Capitol Stockholm

Bio Capitol byggdes 1926 som Vasastans största och finaste biograf på Sankt Eriksgatan 82. Den stängdes 1985 men öppnade nu i juli 2018 i ny skrud, en modern kvartersbiograf med bistro som erbjuder filmupplevelser och matsensationer i en stilfull 20-tals miljö. Vi vänder oss till en vuxnare publik som eftersträvar såväl en god film som en angenäm bioupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder mat & dryck inne i biosalongen men också i vår trevliga bistro. Vår ambition är att skapa en modern och lokal mötesplats i Vasastan för film, möten och event eller ett besök i vår bistro!

Vi söker dig som med stort engagemang vill driva och skapa denna nya mötesplats i Vasastan. Du kommer in i en spännande fas efter öppningen där du kommer att ha budget- och resultatansvar för hela verksamheten med både bio och bistro. Du driver utvecklingen med en affärsmässig och strategisk långsiktighet men du är också en självklar del av den dagliga driften. Tillsammans med dina medarbetare och avdelningschefer bygger du ett vinnande team och ni skapar gästupplevelser över det vanliga. Rapportering sker direkt till VD/Styrelsen.

Din Profil

Du kommer från en ledande position inom hotell, restaurang, nöje såsom konsert/bio, möten, event eller liknande verksamhet. Du har också tidigare erfarenhet av att leda andra chefer samt att du är van vid budget- och resultatansvar. Meriterande är någon form av eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi.

Som person är du mycket driftsorienterad och trivs med en närvaro i det dagliga arbetet samtidigt som du har ett strategiskt perspektiv där du kan lyfta blicken och se framåt. Du är affärs- och resultatorienterad och gillar siffror med förmågan att verkställa handlingsplaner. Du har ett högt säljfokus och gillar att vara delaktig i affärerna. Du är också en relationsskapare och brinner för att leverera service och kvalitet till gästerna. I ditt ledarskap är du prestigelös, delegerande och har lätt för att skapa förtroende och engagemang. Meriterande är ett stort filmintresse och förståelse för programverksamhet.

Är detta du?

Välkommen med din ansökan senast den 14 sept 2018. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02