Annons

Övergripande köksansvarig

Idre Fjäll

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 24 liftar och sommartid fantastisk mountainbikecykling, forsränning och många andra kittlande aktiviteter. Vi har också aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår affärsidé innebär att vi erbjuder genuina och upplevelser i äkta fjällmiljö.

Övergripande köksansvarig
Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla Idre Fjälls restauranger. Tillsammans med fantastiska kollegor i en organisation som står för hög kvalité, engagemang och go stämning.

Rollen
Som övergripande köksansvarig har du ett ansvar för Idre fjälls samtliga restaurangers kök, som idag är sex enheter. Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att samarbeta och ge support till köksansvariga på respektive restaurang. Du utvecklar och kvalitetssäkrar produkten operativt i köket tillsammans med köksansvariga och köksteamet. Du inspirerar och ger energi till dina medarbetare, är positiv och gillar att arbeta i team. Du är nyfiken och intresserad av nya koncept. Att du tycker matlagning är roligt är en självklarhet!

Profil
Vi söker dig som har lång erfarenhet från välrenommerade restauranger och som har jobbat med olika typer av kök. Du har erfarenhet av köksekonomi och drivs av att skapa resultat.

Du är van att arbeta i team och uppfattas som positiv och glad. Som person är du flexibel, och du gillar att ta dig an nya utmaningar. För denna roll är det viktigt att du är pedagogisk och tycker om att lära ut dina kunskaper.

Du är van vid rekrytering och personaladministration och kan priskalkylering.

Visa intresse
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Idre. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02