Annons

Övergripande Restaurangansvarig

Idre Fjäll

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 24 liftar och sommartid fantastisk mountainbikecykling, forsränning och många andra kittlande aktiviteter. Vi har också aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår affärsidé innebär att vi erbjuder genuina och upplevelser i äkta fjällmiljö.

Övergripande Restaurangansvarig
Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla Idre Fjäll som en av Sveriges bästa fjällupplevelser. Dessutom tillsammans med fantastiska kollegor i en organisation som står för hög kvalité, engagemang och go stämning.

Rollen
Som övergripande ansvarig för Idre Fjälls restauranger har du ett ansvar för våra idag sex enheter och supporterar fjällets Verksamhetsansvariga för respektive restaurang. Rollen innebär att du utvecklar, utbildar och kvalitetssäkrar personalen och produkten, vilket vi ser sker operativt i restaurangen tillsammans med teamet.

För denna roll krävs det att du är nyfiken och intresserad av nya koncept. Du har ett starkt servicefokus och drivs av viljan att skapa den bästa gästnyttan.

Du har erfarenheter av att arbetsleda i större organisationer.

Profil
Vi söker dig som har erfarenhet från välrenommerade restauranger/hotell. Du har erfarenhet och från en ledande befattning och trygg i din ledarroll.

Som person är du positiv och glad. Du har ett flexibelt förhållningssätt och är en van problemlösare. Du har erfarenhet och känner dig trygg i att rekrytera och du gillar att arbeta med system med inriktning bokning, schemaläggning och ekonomisk rapportering. Du känner dig trygg med ett ekonomiskt ansvar och är van vid att arbeta med priskalkylering och drivs av att nå resultat. I denna roll kommer ett stort fokus vara att inspirera och supportera kollegor varför det är viktigt att du trivs med att lära ut och att du är pedagogisk.

Visa intresse
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna andreas.starenhed@idrefjall.se eller ida.einarsson@idrefjall.se vid frågor om rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02