Annons

KOCK

Hotel Riverton

PASSIONERAD KOCK SÖKES

Vi är ett ägarlett hotell som lägger stor vikt på vår personal, på dig som individ, dina kunskaper och egenskaper. Vår största konkurrensfördel är utan tvekan vår organisation med dess individuella personligheter. Varje anställd i teamet på Hotel Riverton är trogen till att upprätthålla företagets standarder. Det är en fråga om stolthet – och det är det som gör Riverton till en så sammansvetsad arbetsplats. Därför värdesätter vi din personlighet och letar efter dig med förmågan att få våra gäster att känna sig som hemma så fort de kliver in genom dörren.

Vi uppskattar våra anställda och strävar efter att skapa en personlig, behaglig och engagerad atmosfär där människor är fria att vara sig själva och utvecklas så mycket som det bara går.

Vårt team i köket behöver förstärkning i form av en kock som kan arbeta både dagtid och kvällar/helger.

På dagtid serveras det frukost och konferensluncher i Restaurant ONE, vår nyrenoverade restaurang på första våningen, och på eftermiddagarna eventuella privata middagar. Vilket betyder att vi behöver förstärkning från tidig morgon till eftermiddag/kväll. Vi har även en a la carte restaurang, View Skybar & Restaurant som är öppen från 16:00 måndag-lördag, där det förekommer arbete på kvällar och helger. Utöver detta har vi även en del banketter, julbord, och room service.

Vi söker dig som:

  • Minst 5-års erfarenhet från liknande arbete, gärna inom hotellbranschen
  • Är en god lagspelare
  • Har ett stort hjärta för personlig service och sätter gästernas behov och önskemål först
  • Din vilja att vara med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning
  • Har glimten i ögat och en positiv inställning
  • Talar och skriver på både svenska och engelska

Vidare är du ordningsam, ansvarsfull, ambitiös och har ett öga för detaljer.

Är du den vi söker?

Varmt välkommen med din ansökan till careers@riverton.se. Märk din ansökan med ”Kock”.

Intervjuer sker löpande.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02