Annons

Pastry Chef

Quality Hotel Friends

Mitt i Arenastaden i Solna, intill Friends Arena och Mall of Scandinavia, hittar du Quality Hotel Friends. Hotellet som öppnade 2013, har i dagsläget 399 rum, 13 konferenslokaler, 2 bankettsalar, 2 restauranger och en lobbybar. Vi kan ta emot grupper om 2-2000 deltagare! Det 94 meter höga hotellet ritat av Gert Wingårdh har blivit ett nytt landmärke i Arenastaden och kompletterar den nya stadsdelen, med Friends Arena och Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som grannar. Nu startar vår resa mot att bli Stockholms största hotell och under 2020 öppnar vi dörrarna till ytterligare 251 hotellrum. Välkommen till Eventhotellet för de stora ögonblicken!

På Quality Hotel Friends är vi modiga, tävlingsinriktade och nytänkande och vi är inte rädda att kritisera oss själva. Vi jobbar ständigt med nya spännande koncept och idéer för att skapa en levande och reflekterande arbetsplats där arbetsglädje och gästnöjdhet står i fokus.

Är du vår nya vikarierande Pastry Chef?
Vi söker en kreativ, drivande och erfaren ledare för hotellets konditor-avdelning. Du utmanas och peppas av att vi 2020 blir Stockholms största hotell. Du har ett gott öga för det estetiska och säkerställer att servering och presentation av din avdelnings sortiment håller hög standard och kvalité för våra gäster. Du är en naturlig del av den dagliga driften och trivs med att möta gäster. Det är ett brett spann från bl.a bakning till konferenser, desserter till stora middagar, mingel desserter, choklad och fikagodis, à la carte desserter som skapar helheten hos oss. Du tycker om att jobba hållbart. Du har tidigare erfarenhet från större bankettverksamhet och dess volymer.

Din profil
I ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att utvecklas på personligt plan och mot verksamhetens mål med nöjda återkommande gäster. Du håller en jämn och hög standard och van att jobba med stora volymer och köksekonomi. Du har vinnar-instinkt, är lösningsorienterad med högt kommersiellt fokus.

Din bakgrund
Minst tre års dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst.
Du har jobbat med stora volymer och logistik.
Du är kvalitétsmedveten och har god kunskap om konditori och bageri.
Naturlig och coachande ledare, schemaläggning.
Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.
Väl insatt i köksekonomi, kalkylering, råvarukostnad, inköp, lagerstyrning och inventering.
Goda datakunskaper.
Meriterande om du har kunskaper i Nordic Choice specifika system.

Tjänsten
Vikariat på heltid med tillträde 1 oktober 2019 i ca ett år med chans till tillsvidareanställning.
Tjänsten innefattar dagtid, kvällar och helger.
Lön enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag 25 augusti, urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor kontakta F&B Manager Emelie Sandvall på emelie.sandvall@choice.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02