Annons
Annons

Personal till reception och gästservice

Villa Aske

Gillar du att bemöta människor och vurmar lite extra för Italien? Då har vi jobbet för dig!

Tjänsten
Det absolut viktigaste i ditt arbete är att ta hand om våra gäster. Att ge dem ett genuint och personligt bemötande på högsta nivå. Du är navet i vårt konferenscenter och ser till att allt ”flyter på”. Den ena dagen är sällan den andra lik vilket innebär en roll med stor flexibilitet. Tjänsten innefattar också möblering och iordningställande av konferenslokaler samt receptionsarbete såsom in- och utcheckning. Arbetstiden är förlagd till både dag och kvällstid, främst vardagar men helger förkommer.

Erfarenhet och personliga egenskaper
Du är en organiserad lagspelare som älskar att möta människor på ett oförglömligt och engagerat sätt. Du gillar att ge det där lilla extra för att skapa minnesvärda upplevelser. Du är lyhörd och kan lätt prioritera under stressiga situationer. Du har en rund och ödmjuk personlighet, har nära till skratt och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du behärskar svenska och engelska utan problem. Om du har erfarenhet av att ha jobbat i ett hotellsystem är det meriterande, men inget krav.

Att jobba på villa Aske
Du kommer ingå i vår egen ”La Famiglia” som brinner för att skapa branschens bästa upplevelser med en härlig italiensk inramning. Eftersom Villa Aske ligger på landet är egen bil och körkort en förutsättning.

Intresserad?
Kontakta vår Reception- & bokningsansvarig Helena Nordström via helena@villaaske.se

Ange att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02