Annons
Annons

Platschef

Restaurang Retro, Wenner-Gren Center

Wenner-Gren Center vid Norrtull är ett klassiskt landmärke i Stockholm och en spektakulär mötesplats. Här arrangeras alltifrån stora företagsevents och konferenser till bröllop och privata fester samt serverar lunch dagligen. Restaurang Retro är en lunchrestaurang som är öppen för allmänheten och har ca 220 lunchgäster dagligen. Det finns 8 möteslokaler, varav den största är en hörsal för upp till 180 personer. Festvåningen är belägen på plan 23 och 24 med en magnifik utsikt över Stockholm. Sabis huvudkontor finns också beläget i Wenner-Gren Center på plan 10. Sabis grundvärderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Ditt huvudsakliga ansvarsområde som platschef är att ha ytterst ansvar för verksamheten med uppgifter som;

– Resultat- och budgetansvar för verksamheten.
– Personalansvar för 9 personer i olika roller. Du är ansvarig för att coacha och utveckla dina medarbetare i den dagliga driften.
– Ansvarig för att totalupplevelsen av mat, dryck och service är hög och utvecklas framåt.

Du är som Platschef mycket aktiv i den dagliga driften och det är viktigt att du gillar att arbeta både strategiskt och operativt i din vardag. Just nu satsar vi mycket på att utveckla vår catering i huset, där du kommer vara drivande i det arbetet. Du föregår med gott exempel och förespråkar arbete över gränserna inom arbetsgruppen, för att våra kunder alltid ska känna sig sedda och välkomna. I rollen som Platschef rapporterar du till affärsområdeschefen för Sabis Hotell & Möten.

Din profil
Vi söker dig som har ledarerfarenhet och ett genuint intresse för att utveckla dina medarbetare såväl som verksamheten. Vi ser att du har erfarenhet från konferens-, festvånings- och restaurangverksamheter; gärna i ett mindre team.

Du är bra på att bygga relationer och att ständigt driva försäljning kommer naturligt för dig! Det är viktigt att du är en naturlig ledare, har ett stort engagemang och ett strukturerat arbetssätt. Vi ser gärna att du ser nya lösningar för att få vardagen att gå ihop ekonomiskt. Som person är du försäljningsinriktad, prestigelös och lösningsorienterad.

Ledare inom Sabis har förmåga att:
– Vara förebild
– Visa vägen
– Involvera och Engagera
– Leverera resultat
I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Zofie Sandman
zofie@pointpeople.se
070-815 80 91
Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att ske under augusti månad.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02