Annons
Annons

Platschef

Destination Lofsdalen

Platschef till Destination Lofsdalen – med fokus på strategisk, digital marknadsföring och försäljning

Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen. Varje år kommer det gäster till Lofsdalen för att njuta av skoter, utförsåkning med rejäla fallhöjder, 9 liftar, 25 nedfarter, 492m fallhöjd, 122 km längdspår och 150 km turleder vintertid. Sommartid erbjuder vi downhillcykling, MTB, vandring, fiske och jakt.

Destination Lofsdalens huvudsakliga affärsidé är att förmedla boendet i Lofsdalen genom att marknadsföra destinationens reseanledningar i Sverige såväl som internationellt. Basfinansieringen finns inom logiförmedling, fastighetsservice, städintäkter samt bidrag för att tillhandahålla turistinformationen i Lofsdalen.

Destination Lofsdalen ingår i en koncern där Lofsdalens Fjällanläggning är moderbolag. Totalt omsätter koncernen ca 46 mkr per år och Destination Lofsdalen omsätter ca 7 mkr.

Rollen som Platschef innebär att man jobbar operativt såväl som strategiskt med försäljning och marknadsföring. Som Platschef ingår du i koncernens ledningsgrupp samt medverkar i kommunala råd såsom Näringslivsrådet och Turismrådet. Du har även en naturlig roll i destinationens utvecklingsprocesser. Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa långsiktiga relationer. Du är också affärsmässig och drivande mot uppsatta mål.

Du ansvarar för ett team om 5 årsanställda samt ett flertal säsongsanställda. Som Platschef förväntas du även ta en stor roll i den dagliga driften och du har ett nära samarbete med övriga medarbetare. Bolagets storlek kräver en prestigelöshet och alla medarbetare hjälps åt och stöttar varandra. Du har lätt för att engagera och motivera ditt team. Rapportering till VD för Lofsdalens Fjällanläggning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
– Onlinebokning/försäljning (vi arbetar med CityBreak bokningssystem)
– Digital marknadsföring
– Tidigare budget- och resultatansvar
– Erfarenhet från besöksnäringen, gärna i liknande roll
– Tidigare ledaransvar
– Engelska flytande i tal och skrift, gärna ytterligare språk såsom tyska och/eller franska
– Högskoleutbildning inom marknad, turism och/eller kommunikation
– B-körkort

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team? Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så vänta inte! I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information kontakta Helena Larson, 070-753 33 10, el. helena@pointpeople.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02