Annons

Platschef

STF Malmö City Hotell & Vandrarhem

Vi söker platschef till STF Malmö City Hotell & Vandrarhem

STF Malmö City Hotell & Vandrarhem ligger centralt i Malmö. På anläggningen finns totalt 48 rum med såväl vandrarhem- som hotellrumsstandard. I foajé, frukostmatsal och gästkök träffas gäster från hela världen, och sommartid blir innegården en given mötesplats.

Vi erbjuder dig ett arbete inom en organisation där värderingar är viktiga och där vårt gemensamma mål är att få fler att upptäcka Sverige.
För att passa i denna roll är du en resultatdriven person med mycket energi som brinner för att driva en anläggning och älskar att vara en del av den dagliga verksamheten. Då anläggningen är relativt liten kommer 50% av tjänsten innebära arbete i den dagliga driften.

Som platschef har du ett övergripande drift och resultatansvar och du ansvarar för anläggningens både hårda och mjuka värden.

För att det ska bli en ”perfect match” mellan dig och jobbet tror vi att det är några egenskaper som karaktäriserar dig:
• Du har en positiv grundinställning och mycket energi.
• Trivs bäst när du får vara en aktiv del av driften och möta gästen.
• Drivs av att göra bra resultat.
• Du är en ”doer”. Är trygg och tydlig i din ledarroll och gillar att få andra att växa.

För att du ska lyckas i din roll är vi övertygade om att du skall ha arbetet som ledare motsvarande minst avdelningschefsnivå inom besöksnäringen minst ett par års tid. Är det här du? Tveka då inte att söka tjänsten.

Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Du kommer rapportera till Operativ chef för egna anläggningar, Camilla Dahlman,

Välkommen med din ansökan senast den 21 oktober. Intervjuer kommer att ske löpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02