Annons

Platschef

JumpYard Västerås

Tycker du som vi, att JumpYard har Sveriges coolaste trampolinparker? JumpYard är ”mer än en trampolinpark” och vi letar nu efter någon som kan vara ”mer än en platschef” för vår nyetablering i Västerås som öppnar i mitten på december.

Som platschef är du ytterst ansvarig för allt som händer innanför våra väggar så som gästupplevelsen, vår fantastiska personal, tekniskt underhåll av parken samt administration som t.ex. schemaläggning och finansiell rapportering. Utöver att ansvara för drift och personal är du även med och bestämmer om erbjudande, marknadsföring och försäljning. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med att skapa ”din egen” trampolinpark med stor frihet under eget ansvar. Du rapporterar till Head of Operations för JumpYard.

Vi söker dig med erfarenhet från restaurang/hotell, retail eller liknande. Du ska vara van vid höga kundflöden och tycka om att leda och utveckla en ung organisation med ung personal. Har du erfarenhet av trampoliner/parkour/gymnastik är det ett plus men det allra viktigaste är att du driver på för att skapa en grym gästupplevelse! Då vår verksamhet är övervägande kvälls- och helgbelagd ser vi att du trivs med att jobba varierande arbetstider inklusive regelbundna helger.

Varmt välkommen med din ansökan – rekrytering sker löpande.

För frågor kontakta Pernilla Isaksson: pernilla@jumpyard.se

Med vänlig hälsning JumpYard Team.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02