Annons

Platschef

Hölick Havsresort & SPA

Hölick Havsresort ligger på Hornslandets sydspets, 3 mil öster om Hudiksvall, och är en unik del av Sverige. De vidsträckta stränderna och dess överraskande vackra natur bjuder besökaren på en unik blandning av sköna dagar på stranden och genuina naturupplevelser. Anläggningen har anor från att ha varit en Domäncampingplats men har under den senaste 10 års perioden inlett en utveckling mot ett resort koncept. Anläggningen består idag av ett ca 100 bäddar i innovativa boenden, 2 restauranger, SPA, butik och har en campingplats.

Visionen är att skapa en premiumupplevelse vad gäller boende, mat och aktiviteter i en unik natur och havsmiljö. 2020 inleddes ett samarbete med krögaren Melker Andersson för att sätta Hölick på kartan som en kulinarisk destination.

Platschef
Hölick Havsresort & SPA söker nu erfaren platschef som tillsammans med ledningsgruppen ansvarar för att arbeta och nå Hölicks vision. Som platschef har du det övergripande ansvaret för reception, städ, restaurang, spa, fastighet samt ansvarig för den dagliga driften.

Vi söker en hängiven och engagerad platschef som ska arbeta med djupt kundfokus och säkerställa att vi levererar en premiumupplevelse. Du har kunskap i att bygga upp en serviceinriktad verksamhet och har goda ledaregenskaper. Idealt är du driven av kundupplevelsen och effektiviserad drift.

Platschefen ansvarar för personalplanering och rekrytering i samarbete med VD. Du ansvarar för att samtliga anställda arbetar tillsammans för att skapa bästa möjliga upplevelse för varje gäst och att alla förberedelser för konferenser, bröllop och evenemang utförs i tid och arbetar i nära samarbete med hovmästare/restaurangchef.

Prioriterade arbetsuppgifter:
1. Säkerställa en premium/professionell upplevelse för boende, restaurang- och spabesökare, allt. från de små detaljerna till de större.
2. Personalplanering och rekrytering.
3. Effektiv drift ur ett ekonomiskt perspektiv.
4. Ha en övergripande koordinerande roll gällande alla verksamhetsdelar.

Som person ser vi att du är:
– Positiv, trygg och bra på att lyssna
– En kommunikativ relationsbyggare och uppmuntrar till samarbete
– Som ledare har du ett coachande förhållningssätt
– Du är modig, vågar driva dina frågor och ta initiativ.
– Du är idéskapande och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
– Du tar stort ansvar, är prestigelös och flexibel i ditt arbete

Tidsbegränsad anställning 15 april 2021 – 4 oktober 2021

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Clara Tilk på 070-718 96 23

Välkommen med din ansökan info@holick.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02