Annons
Annons

Platschef

Hotel Svea Simrishamn

Hotel Svea är ett familjärt 3-stjärnigt superior hotell med 62 rum och plats för 140 boendegäster som ingår i Best Western-kedjan. Hotellet innehar nyrenoverade konferenslokaler med den absolut senaste tekniken och det största rummet tar upp till 130 personer. Det anrika, familjära & havsnära Hotellet ligger mitt i pittoreska Simrishamn, med sina unika små butiker och sitt myllrande konstnärsliv & stenkast från tågstationen. I vår restaurang Piraten kan ni njuta av underbar havsutsikt och en god bit mat från lokala producenter i en väl genomtänkt meny skapad av våra fantastiska kockar.

Det är nu dags att ta nästa steg i vår utveckling och vi söker därför en erfaren och driven Platschef!

Om rollen:
Som Platschef på Hotel Svea är du yttersta ansvarig för den operativa verksamheten med resultat- och personalansvar samt att verka för att totalupplevelsen av kvalitét, gästnöjdhet och service är hög. I rollen som vår Platschef är du närvarande i den dagliga driften och är inte främmande för att rycka in där det behövs. Du måste ha förmågan att lyfta blicken och tillsammans med vår ägare sätta och följa långsiktiga mål. Verksamheten leds självständigt av Platschefen efter marknad/affärsplan, budget/prognos och du rapporterar direkt till Hotel Sveas ägare.

Din profil:
Du älskar att vara mitt i verksamheten där det händer! Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som medarbetare och har en helhetssyn utan att tappa detaljerna. Som chef leder du genom att vara ett föredöme som en coachande, inspirerande och drivande ledare med en pragmatisk inställning som inte minst är viktig för att leda verksamheten in i framtiden! Du har en stark kommersiell förmåga och vilja att driva affärer till hotellet, vi förutsätter att du är affärsmässig och har en tydlig ekonomisk och analytisk kompetens. Till din hjälp har du en ledningsgrupp av engagerade medarbetare som med din guidning, lyhördhet och engagemang kommer att fortsätta utvecklas.

Vi förutsätter att du är väl insatt i digitaliseringen och du tar dig an hållbarhetsfrågorna med kunskap och intresse. Du har ett genuint intresse för mat och dryck med flerårig erfarenhet av större Hotell och restaurangverksamhet.
Vidare ser vi att du har nära till skratt och en varm personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet.

Meriterade:
· Eftergymnasial utbildning med inriktning på gastronomi/besöksnäringen
· Sommelierutbildning
· Vana av Rebnis och/eller andra Hotell-och Restaurangsystem

Tjänsten är en tillsvidareanställning (heltid). Tillträde enligt överenskommelse.
Vi ser helst att du är bosatt på Österlen, körkort och bil är nödvändigt.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse och nyfikenhet!

Ansökan:
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive AB. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Vid eventuella frågor välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se

Ladda upp CV och ansökningsbrev på Urvalets hemsida. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02