Annons

Platschef

Orangeriet Restaurang, Norrvikens Trädgårdar

Nu söker vi en ny stjärna till Scandinavian Resorts.

Det är en av världens vackraste arbetsplatser, prunkande trädgårdar i vackra färger och dofter.

Du kommer att få jobba med en högkvalitativ restaurangverksamhet där vi främst jobbar med lokalproducerade råvaror. Bröllop, konferenser, event och traditionell restaurangverksamhet är en del av de arrangemang som anordnas på Orangeriet.

Dina kollegor är ett gäng generösa, roliga och hårt arbetande personer som stöttar varandra och jobbar tätt tillsammans. Därför är det viktigt för oss att du har viljan och drivet att samarbeta.

I dina arbetsuppgifter ansvarar du

För hela verksamheten, ett totalansvar för driften, personal, ekonomi, försäljning samt utvecklingen av Orangeriet, då vi tror starkt på den här framtiden och potentialen som Orangeriet har.

Din roll kräver att du är ödmjuk, lyhörd, kreativ och lösningsorienterad. Du jobbar tajt med övriga kollegor och är spindeln i nätet för att skapa den bästa gästupplevelsen – En känsla att längta tillbaka till. Du är en naturlig ledare utan prestige som förstår vikten av att ha många bollar i luften då det stundvis blir hektiskt, tycker om det personliga mötet och att ge det lilla extra.

Vi ser gärna att du som söker sedan tidigare har jobbat med liknande arbetsuppgifter och/eller projektledning inom besöksnäringen och förstår värdet av gästfokus.

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö med högt i tak, i en magisk miljö, utveckling och utmaningar för den som vill, utveckling och utbildning uppmuntras. Individuell lönesättning och justa villkor.

Anställningsform: tillsvidareanställning, 100%
Start: 1 oktober eller enligt ö.k.
Önskemål: talar och förstår svenska och engelska väl i både tal och skrift.
Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan till: tb@scandinavianresort.se
Kontaktperson: Thommy Backner
Om behov finns kan vi ordna med bostad.

Orangeriet Restaurang, Norrvikens Trädgårdar Båstad är en del av Scandinavian Resorts. Scandinavian Resorts driver 8 enheter på 5 platser runtom i Sverige från kust till fjäll.
Scandinavian Resorts driver klassiska svenska hotell som erbjuder service i världsklass på attraktiva destinationer. Vi strävar efter att skämma bort våra gäster och få dem att känna sig riktigt hemma genom vår förstklassiga service och unika kulinariska upplevelser.
Välkommen till vår värld!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02