Annons
Annons

Platschef

Tännäskröket

Tännäskröket – Ett eget ställe i fjällen

Tännäskröket är en familjeägd fjällresort i Funäsfjällen, västra Härjedalen. Vi är en året-runt anläggning där naturen och harmoni står i centrum. Fokus är på det personliga bemötandet och omsorg om våra gäster, personal och omgivningar, i helhet och detaljer, för att skapa den genuina och personliga fjällupplevelsen. Här finns fjällhus, lägenheter, camping, restaurang och sportuthyrning. Vi har liftar på två berg med skidåkning i 17 nedfarter samt längdspår och skoteråkning inom Nordic Ski. Sommartid och höst erbjuder Funäsfjällen ett brett utbud av aktiviteter som vandring, fiske, paddling och cykel samt att besöka myskoxarna i sin naturliga miljö.

VI SÖKER DIG SOM VILL DRIVA OCH UTVECKLA VÅR FJÄLLRESORT TILLSAMMANS MED OSS OCH SKAPA EN UNIK PLATS FÖR MINNESVÄRDA UPPLEVELSER FÖR VÅRA GÄSTER.

I rollen som Platschef har du övergripande ansvar över alla avdelningar på Tännäskröket. Du kommer att rapportera till VD och har en organisation med avdelningschefer till din hjälp, men du kommer även att ha en operativ roll och ingå i den dagliga driften.

Vi söker dig som har hög social kompetens med ett starkt intresse för människor och upplevelser och tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som medarbetare. Du är en stark och trygg ledare och duktig på att se möjligheter och lösningar och har ett affärsdrivande arbetssätt. Vidare är du lyhörd, har hög integritet och god förmåga att skapa förtroende.
Du har tidigare haft en ledande befattning inom hotell- och eller restaurangbranschen/turistnäringen där du har visat goda affärsmässiga och ekonomiska resultat. Du är van vid ekonomistyrning och att skapa lönsamma processer genom arbete med nyckeltal, kostnadskontroll och bemanningsoptimering.

Produktutveckling, strategiska mål och utveckling utformas tillsammans med VD och ledningsgrupp. Du som Platschef har det övergripande ansvaret för samtliga frågor kopplat till anläggning och gäst.

I det ingår ansvar för:
• Restaurang/Toppstuga
• Gästservice – Boende, försäljning, camping, städ
• Lift och Drift – Liftar, pister, längdspår, sportshop, skidskola, sommar- och vinteraktiviteter, fastighetsskötsel

Arbetsuppgifter
Verksamheten:
• Leda avdelningschefer och arbetsledare att driva sina respektive avdelningar så effektivt och kvalitativt som möjligt
• Planering av verksamheten, mål och rutiner
• Regelbunden ekonomisk rapportering gällande nyckeltal, timmar, intäkter och kostnader
• Uppföljning av verksamheten (mål, rutiner, regler och lagar, egenkontrollprogram)
• Utveckling av verksamheten. Daglig drift och framtida förändringar. Prioritera och effektivisera den totala verksamheten och effektivisera resursanvändningen.
• Ansvara för arbetsmiljöarbetet
• Aktivt delta i det dagliga arbetet
• Agera på de brister och problem som uppstår

Personal:
• Genomföra ledningsmöten med personal på anläggningen
• Personalbehovsplanering, rekrytering och schemaläggning
• Personalansvar, medarbetarsamtal
• Coacha och utveckla medarbetare

Ekonomi:
• Budgetansvar för avdelningarna inklusive upprättande och uppföljning
• Kontering och kontroll av avdelningarnas fakturor
• Rapporter och ansökningar hos myndigheter.

Säsongen pågår från december till april samt juni till september. Under resten av året sker utvärdering, planering och kreativ utveckling av verksamheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Arbetet sker till största del dagtid på vardagar men det kommer även att förekomma helg och kvällstjänstgöring. Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Erbjudande:
Vi erbjuder dig en rolig och omväxlande tjänst i en spännande och utvecklande arbetsmiljö. Hos oss är beslutsvägarna korta i en organisation med stark tillväxttakt. Eftersom vi är en förhållandevis liten, familjeägd anläggning kommer du vara en viktig del i vårt team som tillsammans med oss kommer vara med och utveckla anläggningen. Vi sätter stor stolthet i att genom vackra miljöer och omsorg och engagemang i produktutbudet skapa en plats där man kan trivas och må bra.

Vi gör ett fortlöpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och att vi är därför tacksamma för din ansökan så snart som möjligt.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02