Annons
Annons

Platschef

Signatur by Coor

Är du en person som brinner för mat och att leverera service av hög kvalitet? Är du en affärsmässig person som gillar kundkontakten lika mycket som att utveckla och coacha de människor du har omkring dig? Vill du också vara en del i att göra skillnad på riktigt? Då är detta jobbet något för dig!

Join Signatur by Coor!
Signatur by Coor – är mat för sjukhus och andra vårdinrättningar. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och närstående. Med mycket omtanke och en stor dos nytänkande ska vi servera riktig mat. Måltider som man känner igen och gillar – fast med en extra liten knorr. Det här är mat som vi själva gillar och som vi kan stå för – alltid lagade från grunden av våra kockar i Signatur by Coors kök.

Vill du veta mer om Signatur by Coor? Kika in här

Ditt nya arbete
Coor driver tillagningsköket vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna genom det egna varumärket Signatur by Coor och som platschef har du ett helhetsansvar, vilket innebär ansvar för såväl personal, leverans, kund och ekonomi. Tillsammans med ditt team ansvarar du för den dagliga leveransen där vi ständigt siktar på att ge hög service till våra kunder. Di sitter med i ledningsgruppen för måltidsleveransen för Karolinska sjukhuset för att säkerställa en harmoniserad leverans och du deltar både på operativa och taktiska möte med kund. Vårt mål är att leverera service i världsklass till våra kunder och du kommer att ha en nyckelroll i det.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.:
• Personalansvar vilket innefattar löpande coaching, utveckling och uppföljning av dina medarbetare
• Att aktiv ta intitiativ i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
• Säkerställa och utveckla servicekvalitet
• Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
• Budget, prognos och bokslutsarbete

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader med placering i Solna.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en restaurangutbildning på gymnasienivå och självklart en bakgrund inom restaurangbranschen med stordrift inom hotell/mässor, storhushåll, patientkök och restaurang där du har med dig en logistikerfarenhet. Du har tidigare lett andra chefer inom branschen alternativt har du en lång restaurangschefserfarenhet och är redo att ta ditt nästa kliv i karriären. Vidare har du en god förståelse för ekonomi och vad som bidrar till en lönsam verksamhet. Du har erfarenhet inom HACCP och utbildning inom livsmedelssäkerhet och hygien. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift och vi ser också att du har en god datorvana.

Din personlighet
Som person är du driven med ett starkt kundfokus och poitiv attityd. Du har en förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Din styrka ligger i att skapa ett starkt team och bibehålla goda relationer med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur och för dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida. Vid frågor om rollen vänligen kontakta regionchef Michaela Wallin Signorelli på mail michaela.wallinsignorelli@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Coor driver allt fler restauranger i egen regi. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02