Annons
Annons

Platschef

Good Morning Karlstad City

Nu söker vi platschef till Good Morning Karlstad City!

Cochleari AB, Good Morning Karlstad City
Hotellet ligger nära Stora Torget i Karlstad och har 61 trevliga rum, med shopping uteliv och sevärdheter runt hörnet. Endast en kort promenad bort om du kommer från Karlstad Centralstation och är ett mysigt hotell med personlig service. Ett självklart val av hotell för den som prioriterar läge och komfort till ett bra pris. Bar, lounge samt möjlighet till en snackmeny dygnet runt finns. Good Morning Karlstad ingår i Ligula Hospitality Group AB.

Ligula söker nu platschef till Good Morning Karlstad CIty. Din roll är att genom synligt och närvarande ledarskap leda och utveckla ditt hotell till fortsatta framgångar. Du ansvarar i decentraliserat ramverk för den långsiktiga planeringen och verksamhetens resultat-och kvalitetsutveckling samt är samtidigt beredd att arbeta operativt.

Vi erbjuder spännande jobb i utvecklande miljöer med högt i tak och utrymme för att vara med och påverka. Till din hjälp i din roll finns gemensamma system samt centrala funktioner bl.a inom marknad, revenue, sälj, ekonomi och HR.

Vem är du?
• Du har idag en liknande roll i branschen eller en avdelningschefsroll och vill kanske ta nästa steg i din karriär.
• Du har fyllt 30 år och har körkort.
• Du gillar att kombinera service i världsklass med försäljning.
• Du är driven, förändringsbenägen och tar egna initiativ.

Dina egenskaper och bakgrund
Vi ser gärna att du har en utbildning inom hotell och restaurang eller motsvarande erfarenhet. Du har goda egenskaper vad det gäller marknad, försäljning, kvalitetmedvetenhet och personalledning. Du är van att arbeta inom givna ramar och att styra mot ekonomiskt uppsatta mål. Du är van att leverera hög kvalitet i en miljö med ett genuint intresse för service. Du behärskar även engelska både i tal och skrift.

Mer om hotellen hittar du på Ligula.se och du rapporterar närmast till din regionchef.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad: 100%

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02