Annons
Annons

Platschef

Ånnaboda Fritidscenter

Platschef sökes till Ånnaboda Fritidscenter!
Nordic Camping & Resort är Nordens ledande kedja för camping och stugboende. Vi har 25 anläggningar över hela Sverige och växer snabbt. I juni 2018 förvärvade vi Ånnaboda Fritidscenter i Örebro som innefattar 330 campingplatser, hotell och stuguthyrning med totalt 166 bäddar samt en omfattande restaurang- och konferensdel.

Nu söker vi en driven Platschef som vill vara med och utveckla anläggningen tillsammans med oss. De kommande åren planerar vi att investera cirka 8 miljoner kronor i anläggningen.
Som platschef hos Nordic Camping & Resort är du ansvarig för att driva och utveckla hela anläggningen och dess medarbetare. Tjänsten innebär fullt resultat- och personalansvar och platschefen rapporterar till Nordic Camping & Resorts operativa chef. Du drivs av att tänka nytt, nå mål och du har ett tydligt kundfokus. Som ledare är du modig, stark och trygg, med god självkänsla och integritet.

Vi ser att du gärna har följande kvalifikationer/erfarenheter:
• Flerårig erfarenhet av ledande befattning inom hotell-, konferens- och/eller restaurangdrift.
• Erfarenhet av att leda försäljningsarbete.
• Duktig på siffror, analytisk och med dokumenterat goda resultat.
• Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Personliga egenskaper:

• Ett starkt driv att ständigt utveckla produkt och organisation.
• Resultat och måldriven.
• Strukturerad.
• Kommunikativ och coachande.
• Stort driv och genomförandekraft.

Vi på Nordic Camping & Resort är snabbfotade, resultatorienterade och engagerade i våra gästers upplevelser. Vår ägare är den norska riskkapitalfonden Norvestor och vi har en mycket spännande tillväxtagenda för de kommande åren. Frågor om tjänsten besvaras av Operativ chef Mikael Wåhlund 070-226 50 33. Skicka ansökan inkl. CV till johanna.hanski@nordiccamping.se (ansökningar hanteras löpande).

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02